UEFA'da rakiplerimiz belli oldu

İsviçre’nin Nyon kentinde UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu kuraları bugün çekildi.

14 Temmuz 2017 Cuma 14:46
UEFA'da rakiplerimiz belli oldu






UEFA'da rakiplerimiz belli oldu
   İsviçre’nin Nyon kentinde UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu kuraları bugün çekildi. Fenerbahçe, Strum Graz-Mladost Podgoricia eşleşmesinin galibiyle oynayacak. Galatasaray ise turu geçmesi halinde İnter Bakü – Fola Esch eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.
   3. Ön Eleme Turu’nu geçen takımlar play-off turuna yükselecek ve UEFA Avrupa Ligi gruplarına katılma mücadelesi verecek. Atiker Konyaspor ise kupaya gruplarda dahil olacak. Avrupa Ligi’nde ise ilk maçlar 27 Temmuz, rövanşları 3 Ağustos’ta oynanacak.
    Geçen sezon şampiyonluk yarışı yapan ancak Beşiktaş'ı geçemeyerek Şampiyonlar Ligi elemelerine katılmaya hak kazanan Medipol Başakşehir'in rakibi Belçika'nın Club Brugge takımı oldu. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda ilk maçlar 25-26 Temmuz, rövanşları 1-2 Ağustos tarihlerinde oynanacak. İstanbul temsilcisi, rakibini elemesi halinde play-off turuna kalacak ve bu turu da geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasından katılmaya hak kazanacak.
Sözcü
Son Güncelleme: 14.07.2017 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.