UEFA’dan Avrupa devine ceza

UEFA Marsilya Kulübü’ne 2 yıl ceza verdi

26 Temmuz 2018 Perşembe 08:19
UEFA’dan Avrupa devine ceza






UEFA’dan Avrupa devine ceza

   UEFA Marsilya Kulübü’ne 2 yıl ceza verdi.Fransız ekibinin önümüzdeki 2 yıl içinde olayların tekrarlanması durumunda 1 yıl men cezası ile karşı karşıya kalacak.UEFA, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya’ya ertelemeli olarak bir yıl Avrupa’dan men cezası verdi. Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde final oynayan ve Atletico Madrid’e kupayı kaybeden Marsilya; RB Leipzig, Olympique Lyon, Atletico Madrid ve iki Salzburg maçında taraftarlarının neden olduğu olaylar nedeniyle suçlu bulundu.

Fransız ekibi, önümüzdeki 2 yıl içinde olayların tekrarlanması durumunda 1 yıl men cezası ile karşı karşıya kalacak. Bununla birlikte Marsilya’ya 1 maç seyircisiz oynama cezası ile birlikte 100 bin euro da para cezası verildiği bilgisi açıklamada yer aldı. Hatırlanacağı üzere Beşiktaş ve Olympique Lyon da 2016-2017 sezonunda Fransa’da oynanan UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçı öncesinde yaşanan olaylar nedeniyle iki yıl ertelemeli bir yıl men cezası almıştı.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
UEFAMarsilya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.