Ufuk Sarıca: Yolumuz Açık

İZMİR, () - TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde Türk Telekom'u evinde 76-65 yenerek 3 maç aradan sonra kazanmayı başaran Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca, çok kritik bir galibiyet aldıklarını söyledi. Evlerinde kaybedilecek puanların...

22 Kasım 2014 Cumartesi 21:33
Ufuk Sarıca: Yolumuz Açık






İZMİR, () - TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde Türk Telekom'u evinde 76-65 yenerek 3 maç aradan sonra kazanmayı başaran Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca, çok kritik bir galibiyet aldıklarını söyledi. Evlerinde kaybedilecek puanların telafisi olmadığını belirten Sarıca, "Maça kötü başladık. Özellikle hücum ribaundlarında çok etkisiz kaldık. Fakat ikinci yarıda taraftarımızın da desteğini alarak toparlandık. Rakibimizin savunmadaki direncimizi kırdık. Pınar Karşıyaka'nın hem Avrupa'da hem de ligde yolu açık" yorumunu yaptı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.