Uluslararası Bocce Turnuvası Başladı

TÜRKİYE Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Bocce Turnuvası, Kemer İlçesi'nde başladı. Kemer Ralli Alanı'nda düzenlenen turnuvaya Türkiye, Fransa, Cezayir, Tunus, Japonya, İsviçre ve Letonya'dan 140 sporcunun...

31 Ekim 2014 Cuma 14:58
Uluslararası Bocce Turnuvası Başladı






TÜRKİYE Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Bocce Turnuvası, Kemer İlçesi'nde başladı.
Kemer Ralli Alanı'nda düzenlenen turnuvaya Türkiye, Fransa, Cezayir, Tunus, Japonya, İsviçre ve Letonya'dan 140 sporcunun katıldığı, raffa, petank ve volo disiplinlerinde milli takımlar düzeyinde yarışmalar yapılacağı bildirildi.
Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkan vekili Mutlu Türkmen, turnuvanın 6'ncısını düzenlediklerini, her kategoride de ayrı ayrı turnuva yapılacağına dikkat çekti. Boccenin her geçen gün daha fazla ilgi görmeye başladığını vurgulayan Mutu Türkmen, şöyle devam etti:
"Gün geçtikçe daha fazla sporcuyla yapılıyor. Bu turnuvanın dünyada da uluslararası bir turnuva olacağına inanıyoruz. Türkiye'den 116 sporcu katılıyor. Turnuvada, 24 milli takım sporcusunun yarışacağı kapalı turnuvalar da yapılacak. Diğer ülkelerin milli takımlarıyla da kapalı bir turnuva yapılmış olacak."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.