Hacıoğlu: "İkinci yarıda oyun disiplinini koruyamadık"

 İSTANBUL / Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Mehmet Hacıoğlu, Danimarka'yı 2-0 yendikleri hazırlık maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Hacıoğlu, Ümit Milli Takım Teknik Direktörleri Abdullah Ercan...

27 Mart 2015 Cuma 22:29
Hacıoğlu: "İkinci yarıda oyun disiplinini koruyamadık"






 İSTANBUL /

Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Mehmet Hacıoğlu, Danimarka'yı 2-0 yendikleri hazırlık maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Hacıoğlu, Ümit Milli Takım Teknik Direktörleri Abdullah Ercan ve Vedat İnceefe'nin A Milli Takım kafilesinde yer almasıyla birlikte kendisinin ümit millileri çalıştırdığını söyledi.

2017 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinin Eylül ayında başlayacağını dile getiren Hacıoğlu, Danimarka maçının kendileri için önemli bir sınav niteliği

taşıdığını belirterek, "İskandinav ülkelerinin sert ve agresif yapısı bizi ne şekilde yönlendirecek, bunu görmek istedik. Grubumuzda Hollanda, Belarus,


Slovenya gibi güçlü ekipler var. Grupta hepsine üstünlük sağlayabileceğimize inanıyorum" dedi.

Mehmet Hacıoğlu, şöyle konuştu;

"İkinci yarıda rakibin eksik kalmasından ve yaptığımız çok sayıda değişiklikten sonra oyundaki o havamızı kaybettik ve istemediğimiz oyun çıktı ortaya. Özet olarak, ilk yarısı planladığımız şekilde geçti ama ikinci yarıda oyun disiplinini koruyamadık. Eksik kalan rakibe daha fazla baskı uygulayamadık ve skoru artıramadık. Bu nedenlerle mutlu olduğumu söyleyemem."

Ümit Milli Takım kadrosundan çıkarılan Salih Uçan ile ilgili bir soru üzerine Hacıoğlu, şöyle konuştu;

"Salih bize geldiğinde üst adalesinde bir zorlanması vardı. Burada sağlık ekibimiz kontrol altında tuttu ve yaptığımız deneme antrenmanlarından sonra daha fazla zorlamanın oyuncuya zarar verebileceğini gördük. Sağlık ekibinin raporu doğrultusunda oyuncuyu kulübüne gönderme kararı aldık. Bizim için oyuncu sağlığı daha önemlidir. Onun dışında maçta Kaan Ayhan'ın bileği burkuldu ve Enes Ünal da sakatlık geçirdi. Enes'te bir sıkıntı görünmüyor ama Kaan'ın durumu yarın yapılacak tetkiklerin ardından belli olacak."

Son Güncelleme: 28.03.2015 08:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.