Ümit Özat "Bana ayı Ümit diyorlar"

Gençlerbirliği teknik direktörü Ümit Özat maç sonucu ilginç açıklamalarda bulundu.

07 Şubat 2018 Çarşamba 09:05
Ümit Özat "Bana ayı Ümit diyorlar"






Ümit Özat "Bana ayı Ümit diyorlar"

   Gençlerbirliği teknik direktörü Ümit Özat maç sonucu ilginç açıklamalarda bulundu.Maç sırasında yapılan çirkin tezahüratlara dikkat çeken Ümit Özat "Bugün bir taraftan ''Mustafa Kemal'in askerleriyiz'' diye bağırıyorlar, bir yandan ''Ayı Ümit'' diye bağırıyorlar. Bunlar hoş değil. Ayı aslında asil bir hayvandır ama kilo almak her insanın başına gelebilir. Sonuçta eskiden de Brad Pitt değildik yani."

   Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, kendisine yönelik bazı tezahüratlara tepki gösterdi.Başkent ekibi, 3-1 kaybettiği Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçının rövanşında Beşiktaş'a 1-0 yenildi ve turnuvanın dışında kaldı. Özat, siyah beyazlı ekibin golünde Mustafa Pektemek'in kafa vuruşundan hemen önce Domagoj Vida'nın oyuncusuna faul yaptığı yönünde yoğun itirazlarda bulundu. Müsabakanın ardından A Spor mikrofonlarına bu pozisyonla ilgili dert yanan Özat, "İlk 10-15 dakikada net pozisyonlarımız var. Sonrasında olmadık bir duran topta gelen golle yenik duruma düştük. Tabii ki 3-1 yenildiğiniz maçın rövanşında Beşiktaş'ı elemek kolay değil. Ama golde net bir faul var. Vida eliyle Ahmet'i itiyor. Çok net bir pozisyon. Sanki yalnızca Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlara karşı hata yapıldığı gibi bir algı var. Bu diğer takımlara saygısızlık. Hakem hataları her takımın aleyhine yapılıyor." sözlerini kullandı.Kendisiyle ilgili tribünden yükselen bazı çirkin tezahüratlara da dikkat çeken Ümit Özat, "Bugün bir taraftan ''Mustafa Kemal'in askerleriyiz'' diye bağırıyorlar, bir yandan ''Ayı Ümit'' diye bağırıyorlar. Bunlar hoş değil. Ayı aslında asil bir hayvandır ama kilo almak her insanın başına gelebilir. Sonuçta eskiden de Brad Pitt değildik yani." dedi.

Maçkolik

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.