Ümraniyespor kupada evinde yenildi

 Ümraniyespor kupa maçında evinde Akhisarspor'a yenildi.

04 Nisan 2019 Perşembe 06:49
Ümraniyespor kupada evinde yenildi






Ümraniyespor kupada evinde yenildi

   Ümraniyespor kupa maçında evinde Akhisarspor'a yenildi.Ümraniyespor Akhisarspor maçı ile Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı devam etti. Nefes kesen maçta ev sahibi Ümraniyespor pozisyonlar bulsa da skoru bulamadı. 86'da Bokila sahneye çıktı ve konuk ekip Akhisarspor sahadan 1-0 galip ayrıldı. Eşleşmenin rövanşı 24 Nisan'da.

Ümraniyespor Akhisarspor maçı ile Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final ilk maçları sona erdi. İki takım 24 Nisan’da oynanacak olan rövanş öncesi avantajlı skoru elde etmek isterken gülen taraf 86’da Bokila’nın golüyle konuk ekip Akhisarspor oldu: 1-0.

Son şampiyon avantaj elde ederken Spor Toto 1. Lig temsilcisi Ümraniyespor oldukça etkili bir performans sergilediği maçta golü bulamadı. 24 Nisan’da oynanacak rövanş ile adını finale yazdıran ekip belli olacak.

 

 HAKEM: Abdulkadir Bitigen

 ÜMRANİYESPOR: Metin, Alaaddin, Merthan, Tarık, Yasir, Muhammed, Serkan, Recep, Vasilogiannis, Emircan, Atabey

TEKNİK DİREKTÖR: Ahmet Taşyürek

AKHİSARSPOR: Lukac, Zeki, Cocalic, Caner, Kadir, Rotman, Bilal, Aykut, Güray, Manu, Regattin

TEKNİK DİREKTÖR: Cem Kavçak

(Skor)

Anahtar Kelimeler:
AkhisarsporÜmraniyespor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.