Uşak Sportif Bulkaz'la Şahlandi

TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde sezona üst üste 3 mağlubiyetle başlayan Uşak Sportif, antrenörü Ozan Bulkaz'ın yeniden takımın başına geçmesiyle adeta şahlandı. Ozan Bulkaz yönetimindeki ilk maçında ligin namağlup takımı...

09 Kasım 2014 Pazar 12:12
Uşak Sportif Bulkaz'la Şahlandi






TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde sezona üst üste 3 mağlubiyetle başlayan Uşak Sportif, antrenörü Ozan Bulkaz'ın yeniden takımın başına geçmesiyle adeta şahlandı.
Ozan Bulkaz yönetimindeki ilk maçında ligin namağlup takımı Darüşşafaka Doğuş'u 80-73 mağlup eden Uşak Sportif, Eurochallenge'taki tarihin ilk Avrupa sınavında Tsmoki Minsk'i de farklı skorla 78-59 yendi. Ligde son olarak şampiyonluk adayı Banvit'i de 75-61'le geçen Uşak Sportif, Bulkaz yönetiminde 3'te 3 yaptı.
Uşaklı basketbolseverler Banvit galibiyetinin ardından salonu, "İmparator Ozan Bulkaz" tezahüratıyla inletirken maç bitiminde kızı Elif ile birlikte açıklama yapan genç çalıştırıcı, "Hep birlikte sevinmeyi hak ettik" dedi. Bulkaz, daha sonra şöyle konuştu:
"Takımın oynadığı basketbol ve ortaya koyduğu mücadele bizim 15 yıldır dişimiz ve tırnağımızla yaptığımız mücadeleyi perçinledi. Banvit gibi bir güçle takımı evimizde gerçekten güzel bir basketbolla, özellikle müthiş bir savunma yaparak yendik. Takım kendini buldu."

FOTOĞRAF

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.