Uşak Sportif lidere karşı

TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde geçen hafta Anadolu Efes'i 76-75 yenerek büyük bir sürprize imza atan Muratbey Uşak Sportif, yarın son şampiyon ve lider Fenerbahçe Ülker'e konuk olacak. Fenerbahçe Ülker Arena'da saat 16.00'da başlayacak...

28 Mart 2015 Cumartesi 12:50
Uşak Sportif lidere karşı






TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde geçen hafta Anadolu Efes'i 76-75 yenerek büyük bir sürprize imza atan Muratbey Uşak Sportif, yarın son şampiyon ve lider Fenerbahçe Ülker'e konuk olacak.
Fenerbahçe Ülker Arena'da saat 16.00'da başlayacak maçı Lig Tv 3 yayınlayacak. Ligde Muratbey Uşak Sportif, 9 galibiyetle alt sıralardan kurtulmaya çalışıyor. Son 9 maçta 8 galibiyet elde eden Fenerbahçe Ülker ise 18 galibiyetle zirvede bulunuyor.
Rakiplerinin Euroleague'de de çeyrek finale kaldığını hatırlatan Muratbey Uşak Sportif antrenörü Ozan Bulkaz, "Çok zor bir deplasmana çıkacağız. Yine de kazanmak istiyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.