Uşak Sportif- Tsmoki Minsk Maç Sonu

Yavuz KUŞDEMİR/ UŞAK, () - AVRUPA Ligi maçında rakibi Tsmoki Minsk'i 78-59 mağlup eden Uşak Sportif, galibiyet sevincini coşkuyla kutladı. Tsmoki Minsk'in basketbol kültürü olan bir şehir ve geçmişi olan bir kulüp olduğunu ifade...

05 Kasım 2014 Çarşamba 23:54
Uşak Sportif- Tsmoki Minsk Maç Sonu






Yavuz KUŞDEMİR/ UŞAK, () - AVRUPA Ligi maçında rakibi Tsmoki Minsk'i 78-59 mağlup eden Uşak Sportif, galibiyet sevincini coşkuyla kutladı.
Tsmoki Minsk'in basketbol kültürü olan bir şehir ve geçmişi olan bir kulüp olduğunu ifade eden Uşak Sportif Baş Antrenörü Ozan Bulkaz, "Galibiyetimiz her ne kadar kolay gibi görünse de kolay olmadı. Geçen hafta oynadığımız Darüşşafaka maçı ve üstüne de Avrupa Kupası maçında ki galibiyetimiz takımımızda bazı şeylerin değiştiğinin göstergesidir. İl olarak bir bütün ve en önemlisi takım olduk. Bugün de müthiş bir oyunla, 19 sayı farkla Avrupa Ligi'ne başlamış olduk. Çok mutluyuz ama bu bir başlangıç. Cumartesi günü kendi evimizde oynayacağımız Banvit maçında da çıkışımızı sürdüreceğiz. Oyuncularım başta olmak üzere, bizleri yalnız bırakmayan seyircimize de teşekkür ediyorum. Uşak tarihinin en büyük maçı olan Avrupa Kupası maçında galip geldiğimiz ve bu coşkuyu il olarak yaşadığımız için çok mutluyum" dedi.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.