Uşak Sportif Zirvede Başladı

UŞAK tarihinin takımlar kategorisindeki ilk Avrupa müsabakasında Belarus ekibi Tsmoki Minsk'i 19 sayı farkla 78-59 mağlup eden Uşak Sportif, FIBA Eurochallenge Cup H Grubu'nda liderlik koltuğuna oturdu. Gruptaki diğer maçta BC Siauliai, BC Enisey'i...

06 Kasım 2014 Perşembe 12:53
Uşak Sportif Zirvede Başladı






UŞAK tarihinin takımlar kategorisindeki ilk Avrupa müsabakasında Belarus ekibi Tsmoki Minsk'i 19 sayı farkla 78-59 mağlup eden Uşak Sportif, FIBA Eurochallenge Cup H Grubu'nda liderlik koltuğuna oturdu. Gruptaki diğer maçta BC Siauliai, BC Enisey'i 93-92 yenerken, ikinci sınavını 12 Kasım'da Sibirya deplasmanında BC Enisey önünde verecek Uşak Sportif, çift devreli lig usulüne göre oynanacak maçlar sonunda grupta ilk 2'ye girip, adını son 16 takım arasına yazdırmaya çalışacak.
Tsmoki Minsk’in basketbol geçmişine sahip bir kulüp olduğunu ifade eden Antrenör Ozan Bulkaz, "Galibiyetimiz her ne kadar kolay gibi görünse de öyle olmadı. Geçen hafta oynadığımız Darüşşafaka maçı ve üstüne Avrupa'daki galibiyetimiz takımda bazı şeylerin değiştiğinin göstergesidir. Kentle bütünleştik ve en önemlisi takım olduk. Çok mutluyuz ama bu bir başlangıç. Cumartesi günü kendi evimizde oynayacağımız Banvit maçında da çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.