Uşak Sportif'te Bulkaz Farkı

UŞAK Sportif, Ozan Bulkaz'ın antrenörlük görevine döndüğü ilk maçta ligin namağlup takımı Darüşşafaka Doğuş'u 15 sayı geriden gelerek yenmenin sevincini yaşadı. Hayatının en yoğun duygulu maç sonunu yaşadığını söyleyen Ozan...

02 Kasım 2014 Pazar 12:54
Uşak Sportif'te Bulkaz Farkı






UŞAK Sportif, Ozan Bulkaz'ın antrenörlük görevine döndüğü ilk maçta ligin namağlup takımı Darüşşafaka Doğuş'u 15 sayı geriden gelerek yenmenin sevincini yaşadı.
Hayatının en yoğun duygulu maç sonunu yaşadığını söyleyen Ozan Bulkaz, "Oyuncularımın maçta gösterdiği refleks hiçbir şeyle ölçülemez. Antrenörlük görevine döndüğüm günde, namağlup rakibi geriden gelip direnç göstererek yenen bu çocuklar her şeyi hak ediyor" dedi. Uşak Sportif, ligin dördüncü haftasında galibiyetle tanışırken, iyi bir takım olduklarının altını çizen Ozan Bulkaz, şöyle devam etti:
"Sadece talihsiz maçlar oynadık. Hep son topta kaybettik. Yeni görevimin ilk gününde müthiş bir galibiyet aldık. Çok sevdiğim şehrimin adını 5 Kasım Çarşamba günü Eurochallenge Cup'ta Avrupa'ya en iyi şekilde duyuracağız. Ay yıldızımızı Uşak olarak temsil edeceğiz. Tarihteki ilk Avrupa sınavında galibiyet sözünü şimdiden veriyorum."

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.