Vakıfbank - Fenerbahçe Grundig Maçının Ardından

 ERCAN ATA - ANKARA / Spor Toto Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Kupası'nda VakıfBank, Fenerbahçe Grundig'i 3-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Final karşılaşmasının en değerli oyuncusu seçilen Vakıfbank kaptanı Gözde Sonsırma,...

21 Ekim 2014 Salı 22:17
Vakıfbank - Fenerbahçe Grundig Maçının Ardından






 ERCAN ATA - ANKARA /

Spor Toto Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Kupası'nda VakıfBank, Fenerbahçe Grundig'i 3-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Final karşılaşmasının en değerli oyuncusu seçilen Vakıfbank kaptanı Gözde Sonsırma, ''3.'cü sette efsane bir dönüş yaşadık'' dedi.

Gözde Sonsırma, şöyle konuştu;


''3. sette 5 sayı geri düştük. Ben de kızlara buradan geri dönersek daha efsane olur dedim. Onlar da sağolsun beni kırmadılar onlara çok teşekkür ediyorum. Sezona iyi başladık. Bu maçın pek bir anlamı yok. Sadece süper kupayı almak bizim için çok sevindirici oldu.''

Vakıfbank'ın tecrübeli oyuncusu Bahar Toksoy Guidetti ise, ''Bizim için sezona başlamak çok önemliydi. Bu nedenle bu maç önemli bir maçtı. Rakibimiz Fenerbahçe çok güçlü bir rakip. Sezon içersinde yapacağımız maçlar öncesinde gösterge oldu bu maç bizim için. Mutluyuz ve geri dönüşümüz de çok iyi oldu son sette. Demek oluyorki takım oyununu iyi oynuyoruz. Bizim birbirimize alışma dönemimiz. İnşallah daha iyi olacak'' dedi.

Fenerbahçe Grundig'in tecrübeli oyuncusu Eda Erdem Dündar da, ''Maçın geneline baktığınız zaman servis karşılamada ve blokta sıkıntılar yaşadık. Bu da sonuca etki etti. Son sette açık ara 6 sayı öndeyken seti verdik. Rakip takım çok uzun zamandan beri birlikte oynayan bir ekip. Bizim takım ise daha yeni bir ekip. Daha sezon başı, yeni gelen oyuncularımız ve Milli takımdan gelen oyuncularımız var. Gönül isterdi ki kupayı kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapalım'' diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.