Vodafone'de Burak şov

 Beşiktaş evinde ağırladığı Bursaspor'u Burak'ın iki şık golüyle geçti

09 Şubat 2019 Cumartesi 21:00
Vodafone'de Burak şov






Vodafone'de Burak şov

   Beşiktaş evinde ağırladığı Bursaspor'u Burak'ın iki şık golüyle geçtiSpor Toto Süper Lig’de 21. hafta heyecanı merakla beklenen bir karşılaşma ile devam etti. Beşiktaş, Vodafone Park’ta konuğunu 2-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı ve maç fazlasıyla 36 puana yükselerek Galatasaray’ı yakaladı. Geceye damga vuran isim kaydettiği iki şık golle Burak Yılmaz oldu.

Konuk ekip Bursaspor’un ise 5 maçlık beraberlik serisi mağlubiyetle noktalandı. 24 puanda kalan yeşil-beyazlıların üç puan hasreti 7 maça çıktı. Vodafone Park’taki maça damga vuran isim Burak Yılmaz ise 40’ta dar açıdan çok şık bir vuruş yaparak perdeyi açtı, 62’de de orta sahada kendi kaptığı topu ceza sahasına kadar taşıdı ve yine düzgün bir vuruşla ikinci golünü kaydetti.

Beşiktaş’ta Burak Yılmaz, cezasının ardından Bursaspor maçıyla sahalara döndü. Antalyaspor maçında forma giyemeyen tecrübeli golcü, 11’de başladı ve 40’ta takımını 1-0 öne geçiren gole imza attı. 62’de yeniden sahneye çıkan Burak Yılmaz farkı ikiye çıkaran şık gole de imza attı ve tribünler “Burak Yılmaz” tezahüratlarıyla inledi.

Antalyaspor deplasmanında oyuna sonradan giren ve sansasyonel bir şekilde 3 dakikada attığı 2 golle adından söz ettiren Beşiktaş’ın yeni transferi Shinji Kagawa da ilk kez siyah-beyazlı taraftarların karşısına çıktı. Japon yıldız kulübede yer aldı. Kagawa, 65’te Jeremain Lens’in yerine tribünlerin de yoğun isteğiyle, alkışlarla oyuna girdi. Öte yandan, İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği, karşılaşmayı konuk Bursaspor’un taraftarları tribünden izleyemedi.

STAT: Vodafone Park

HAKEM: Mete Kalkavan

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Mirin, Adriano, Atiba, Dorukhan, Lens, Ljajic, Güven Yalçın, Burak Yılmaz

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

BURSASPOR: Muhammed, Umut, Vergini, Ertuğrul, Barış, Badji, Aytaç, Latovlevici, Yusuf, Saivet, Umut Nayir

TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

(Skor)

Son Güncelleme: 10.02.2019 09:16
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşBursaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.