Yeni takımı belli oldu

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural Göztepe ile anlaştı.

21 Mart 2017 Salı 11:22
Yeni takımı belli oldu






Yeni takımı belli oldu
   Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural Göztepe ile anlaştı.Okan Buruk'tan boşalan teknik direktörlük görevine  Yılmaz Vural gertirildi.Yılmaz Vural, resmi imzaların atılmasının ardından Göztepe'deki görevine başlayacak.
   Göztepe TFF 1. Lig'de aldığı kötü sonuçların ardından Okan Buruk'la yollarını ayırmıştı. Geçen yıl Adana Demirspor'da görev yapan Türk futbolunun en tanınmış isimlerinden Yılmaz Vural, daha önce Malatyaspor, Antalyaspor, Samsunspor, Karşıyaka, Adanaspor, Bursaspor, Gaziantepspor, Sarıyer, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Konyaspor, Dardanelspor, Denizlispor, Diyarbakırspor, Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Manisaspor, Kocaelispor, Kasımpaşa, Sakaryaspor, Elazığspor, Mersin İdmanyurdu, Osmanlıspor ve Karabükspor'da görev yaptı. Vural, resmi imzaların atılmasının ardından sarı-kırmızılı kulüpte ilk kez görev yapacak.

Anahtar Kelimeler:
GöztepeYılmaz Vural
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.