Yıldırım: "Sayın Güneş tiyatro oynamıştır"

Futbol kamuoyunun gündemindeki yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili olarak Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkanl Şekip Mosturoğlu bir basın toplantısı düzenledi.

24 Nisan 2018 Salı 15:23
Yıldırım: "Sayın Güneş tiyatro oynamıştır"






Yıldırım: "Sayın Güneş tiyatro oynamıştır"

  Futbol kamuoyunun gündemindeki yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili olarak Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkanl Şekip Mosturoğlu bir basın toplantısı düzenledi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 19 Nisan Perşembe günü Stadımızdaki yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçıyla ilgili olarak, “Sayın Güneş tiyatro oynamıştır” dedi.

   Beşiktaşlı oyuncu ve teknik ekip üyelerinin olayların bu noktaya gelmesi için Fenerbahçe’yi provoke ettiğini söyleyen Başkan Aziz Yıldırım, olayların çıkmasına neden olan tahrikleri yapan tüm oyuncu ve teknik ekibin Trabzonspor ve Trabzon geçmişinin olduğunu hatırlatarak, bu yolla Trabzonspor’un geçmişte Fenerbahçe’ye kaybettiği şampiyonlukların rövanşının alınmaya çalışıldığını söyledi.

   Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Şenol Güneş’in soyunma odasına gitmek yerine maçı tamamlaması gerektiğini bir kez daha kaydetti. Olayların çıkmasında kurulmuş bir kumpasın da etkili olduğunu ve bunun ortaya çıkarılması için soruşturmanın sürdürüldüğünü belirten Aziz Yıldırım, son dönemlerde Fenerbahçe Passolig satışlarında sıra dışı bir artış olduğunu tespit ettiklerini belirtti.

   Başkan Aziz Yıldırım, görüntüler üzerinden yaptığı değerlendirmede, olayların çıkmasına neden olan ilk kıvılcımın, BJK yedek kalecisi Tolga Zengin’in taraftarlarla diyalog başlatması sonucu çıktığına da kaydetti. Olayların başlamasına BJK yedek kalecisi Tolga Zengin’in neden olduğunu vurgulayan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ise yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının, Beşiktaş’ın sahadan çekilmesi nedeniyle, 3-0 Fenerbahçe’nin lehine tescil edilmesi gerektiğini söyledi. 

   Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenen basın toplantısını Yönetim Kurulu tüm üyeleri iye YDK ve Kongre üyeleri  takip etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.