Yusuf Akyel, Bandırmaspor ’da

SPOR Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor, Manisaspor’dan orta saha oyuncusu Yusuf Akyel ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Bandırmaspor Basın Sözcüsü Yakup Ataş, teknik heyetin vermiş olduğu rapor...

27 Temmuz 2015 Pazartesi 19:09
Yusuf Akyel, Bandırmaspor ’da






SPOR Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor, Manisaspor’dan orta saha oyuncusu Yusuf Akyel ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
İmza töreninde konuşan Bandırmaspor Basın Sözcüsü Yakup Ataş, teknik heyetin vermiş olduğu rapor doğrultusunda Manisaspor’da oynayan orta saha oyuncusu Yusuf Akyel ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.
Yusuf Akyel ise konuşmasında “Bandırmaspor hedefleri olan bir takım, hedefleri olan bir takımda oynayacak olmamdan dolayı mutluyum. Bandırmaspor tanıdığımbir kulüp. Burada takım arkadaşlarımızla birlikte çok iyi işler yapacağız” ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından Yusuf Akyel kendisini 2 yıllığına Bandırmasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.