ZTK 4. Eleme Turu kuraları çekildi

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu kura çekimi TFF tesislerinde yapıldı.

17 Ekim 2018 Çarşamba 08:22
ZTK 4. Eleme Turu kuraları çekildi






ZTK 4. Eleme Turu kuraları çekildi

  Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu kura çekimi TFF tesislerinde yapıldı.Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu kura çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda dün gerçekleştirildi.

   Kura çekimine TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri katıldı.Törende konuşan TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, "Bu Tur'da yine en alt ligden, en üst lige kadar tüm liglerimizden takımlar bulunuyor. Bunu çok önemsiyoruz. Çok güzel ve renkli bir yarış oluyor. Türkiye Futbol Federasyonu olarak maddi ve manevi beklentilere karşılık vermek için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. İlk üç tur biliyorsunuz İddaa'nın programına girdi. 30 müsabakanın canlı yayınlanması çok önemli. Bu sayı giderek artıyor. Ziraat Bankası ve Turkuvaz Medya Grubu'na bu güzel oyunu tüm Türkiye'ye yaydıkları için teşekkür ediyoruz. Yalnızca bir üzüntümüz ve acımız var. Turkuvaz Medya Grubu'nda görev yapan ve hayatını kaybeden kameraman kardeşimiz Ercan Akbıyık'ın mekanı cennet olsun. Turkuvaz Medya Grubu ve basınımızın başı sağolsun. Bu Tur'un centilmence geçmesi en büyük arzumuz. Katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

   Ziraat Türkiye Kupası'na bu turda Spor Toto Süper Lig'den Aytemiz Alanyaspor, Bursaspor, Demir Grup Sivasspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe A.Ş., Kasımpaşa A.Ş., Kayserispor ve Trabzonspor A.Ş. kulüpleri dahil oldu. ZTK 3. Eleme Turu sonucu tur atlayan 48 takım ile birlikte toplam 56 takım, 4. Eleme Turu'nda mücadele edecek.Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nun müsabakaları tek maç eleme usulüne göre 30, 31 Ekim ve 1 Kasım 2018 tarihlerinde oynanacak.

    Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu eşleşmeler ve maç programı TFF resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre şöyle oldu;

Anahtar Kelimeler:
Ziraat Türkiye Kupası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.