Fatih Su Tesisatçısı tel 0212 586 30 37

Fatih ilçesinde su tesisatı arızaları için her zaman arayabileceğiniz bir numara, lütfen rehberinize Fatih Garanti Su Tesisat Ustası olarak eklemeyi ihmal etmeyin.. 0212 586 30 37

23 Mart 2016 Çarşamba 01:10
Fatih Su Tesisatçısı tel 0212 586 30 37






Fatih Su Tesisatçısı tel 0212 586 30 37

İstanbul Fatih su tesisat arıza, su kaçak, su tesisatı arıza ve bakım hizmetleri için mesai saatlerinde aşağıdaki numaradan doğrudan ustasına ulaşabilirsiniz. Hafta sonları hizmet verdiğimizi aklınızdan çıkarmayın. Tüm uzman kadromuz Fatih sınırları içerisinde oturmakta ve Fatih'teki konutların su sistemleri hakkında yılların birikimine sahiptir.

0212 586 30 37

FATİH SU TESİSATÇISI TELEFON NUMARASI VE HİZMET REHBERİ

İstanbul Fatih İlçesinde aşağıdaki mahallelerde oturan vatandaşların ev ve iş yerlerinde garanti su tesisat arızalarına anında ve hızlı çözüm üretiyoruz. Ev ve iş yerlerinde su tesisatı arızalarında telefonla gelen tüm çağrılara en hızlı cevap veren ve en önemlisi Fatih'i iyi bilen bir ekibimiz var.

SU TESİSATI ARIZASI NEDEN ÖNEMLİ?

Yapı kalitesinin en önemli göstergesi su tesisatının sağlamlığıdır. İstanbul’un en eski yerleşim Alanlarından biri olarak bilinen Fatih ve çevresi, eski bina stoku ile maalesef en çok su arızasının meydana geldiği ilçe olarak karşımıza çıkar.

SU KESİNTİLERİNİN EN BÜYÜK NEDENİ SU KAÇAKLARI

İSKİ’nin sık sık Fatih ve çevresinde uyguladığı su kesintilerinde ‘Sular ne zaman gelecek’ diye telefon sarılan, internette suların geleceği saati arayan vatandaşlar, çoğunlukla binadaki su tesisatı arızasıyla yüzleşince, oturduğumuz ev ya da işyerinin yarım asırlık tesisatının çıkardığı problemlerle yüzleşir. Oysa konut uzmanları yeni binalarda bile her 4 – 5 yılda bir su ve kanalizasyon tesisatının bakımının yapılmasını, eski binalarda mutlaka yenilenmesini tavsiye eder.
Bu yenileme ve kontroller oturduğumuz binanın kalitesini doğal olarak yaşam standartlarımızı da artıran önemli bir yeniliktir.
Susuz kalmak yerine, mutfak ve banyoda su kesintilerinin neden olduğu arızalarla boğuşmak yerine su tesisat sistemini yeniletmek, muhtelif zamanlarda kontrollerini yaptırarak elden geçirmek, kullandığımız başta banyo mutfak armatürleri ile çamaşır ve bulaşık makinası gibi araçların da ömrünü ve verimini artırır.

BİNA İÇİNDE KAÇAK SU SIZINTILARINI ANINDA BULURUZ VE ENGELLERİZ

Su giderlerinden sızmayı önleyerek oturduğumuz binanın ömrünü artırır. Duvar çatlaklarının oluşmasına, rutubet, nem ve su sızıntısının neden olduğu duvar kirliliği gibi olumsuzluklardan korunmamızı sağlar.

Su tesisatları ve su giderlerinde bir arıza halinde uzman kadromuzla Garanti Usta servisiyle doğrudan ilgilenmekteyiz. 0212 586 30 37 numaralı telefon bir çağrı merkezine ait değildir. Usta yönlendirmesi her hangi bir aracı kuruluş ya da şirket tarafından değil, kendi ekimizle tamirat işlerinizi garantili olarak yapmaktayız.

Musluk, çamaşır ve bulaşık makinaları giderleri, ev saat giriş ve çıkışlarında muhtemel su sızıntılarının önlenmesi, banyo ve mutfaklarda su kaçaklarının bulunması tamir ve bakımını garantili olarak kendi ustalarımız tarafından yapmaktayız.

Profesyonel ekibimizin tamamı Fatih sınırları içerisinde oturmakta ve çalışmaktadır. Bu dağıtım sistemlerine ve Fatih bölgesi konut yapı tekniklerine hâkim ekibimiz, su kaçakları ve su hatlarındaki arızaların bulunarak tamiri konusunda yılların deneyimine ve birikimine sahiptir.

FATİH’TE SU TESİSATÇISI HANGİ MAHALLELERE HİZMET GÖTÜRÜYOR

Fatih ilçesinin tamamında su tesisatı arızalarına anında müdahale ediyoruz.  Fatih ilçesi sınırları içinde yer alan tüm mahalle ve semtlere ulaşabiliyoruz.

FATİH’İ AVUCUMUZUN İÇİ GİBİ BİLİYORUZ, ÇÜNKÜ FATİHLİYİZ

Aşağıdaki mahallelerin tamamına hakimiz, çoğu zaman tarif etmenize gerek kalmadan ekibimiz arıza bildirimi alınan konuta rahatlıkla ulaşabilir. Fatih ilçesi sınırlarında yer alan bölgelerde yaptığımız yüzlerce tamirat en önemli referansımızdır. Evinize iş yerinize güvenle çağırabileceğiniz garantili usta ekibimiz sorununuza en kısa süre içinde çözüm üreterek, arıza sonucu mutfağınızı banyonuzu tertemiz size teslim edecektir.

AŞAĞIDAKİ MAHALLELERDE OTURAN VATANDAŞLAR FATİH SU TESİSATÇISI NURAMASINDAN BİZİ GÜVENLE ARAYABİLİR

Aksaray Mahallesi,
Akşemsettin Mahallesi,
Alemdar Mahallesi,
Ali Mahallesi,
Kuşçu Mahallesi,
Atikali Mahallesi,
Ayvansaray Mahallesi,
Balabanağa Mahallesi,
Balat Mahallesi,
Beyazıt Mahallesi,
Binbirdirek Mahallesi,
Cankurtaran Mahallesi,
Cerrahpaşa Mahallesi,
Cibali Mahallesi,
Demirtaş Mahallesi,
Derviş Ali Mahallesi,
Eminsinan Mahallesi,
Hacıkadın Mahallesi,
Hasekisultan Mahallesi,
Hırkaişerif Mahallesi,
Hobyar Mahallesi,
Hoca Gıyasettin Mahallesi,
Hocapaşa Mahallesi,
İskenderpaşa Mahallesi,
Kalenderhane Mahallesi,
Karagümrük Mahallesi,
Katip Kasım Mahallesi,
Kemalpaşa Mahallesi,
Küçükayasofya Mahallesi,
Kocamustafapaşa Mahallesi,
Mercan Mahallesi,
Mesihpaşa Mahallesi,
Mevlanakapı Mahallesi,
Mimar Hayrettin Mahallesi,
Mimar Kemalettin Mahallesi,
Mollafenari Mahallesi,
Mollagürani Mahallesi,
Mollahüsrev Mahallesi,
Muhsinehatun Mahallesi,
Nişanca Mahallesi,
Rüstempaşa Mahallesi,
Saraçishak Mahallesi,
Sarıdemir Mahallesi,
Seyyid Ömer Mahallesi,
Silivrikapı Mahallesi,
Sultanahmet Mahallesi,
Sururi Mahallesi,
Süleymaniye Mahallesi,
Sümbülefendi Mahallesi,
Şehremini Mahallesi,
Şehsuvarbey Mahallesi,
Tahtakale Mahallesi,
Tayahatun Mahallesi,
Topkapı Mahallesi,
Yavuzsinan Mahallesi,
Yavuz Sultan Selim Mahallesi,
Yedikule Mahallesi,
Zeyrek Mahallesi

FATİH İÇİNDE HANGİ SEMTLERE GİDİYORUZ
   
Ahırkapı Altımermer Ayakapı Bahçekapı Belgradkapı Büyüklanga Cağaloğlu Çapa Çarşıkapı Çatladıkapı Çarşamba Çemberlitaş Çukurbostan Draman Edirnekapı Eğrikapı Eminönü Fener Fındıkzade Gedikpaşa Haseki Horhor İmrahor Kadırga Kıztaşı Küçükmustafapaşa Küçükpazar Kumkapı Küçüklanga Laleli Mahmutpaşa Narlıkapı Nuruosmaniye Pazartekke Samatya Saraçhane Sarayburnu Sirkeci Sofular Sulukule Şehzadebaşı Taşkasap Unkapanı Vefa Vezneciler Yenikapı Yusufpaşa


Son Güncelleme: 23.03.2016 01:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.