Sultangazi, Arnavutköy ve Başakşehir'de su kesintisi var

Sultangazi sular ne zaman gelecek?, Arnavutköy sular ne zaman gelecek? Başakşehir'de sular ne zaman gelecek?

12 Ocak 2016 Salı 21:55
Sultangazi, Arnavutköy ve Başakşehir'de su kesintisi var






Sultangazi, Arnavutköy ve Başakşehir'de su kesintisi var

Sultangazi sular ne zaman gelecek?, Arnavutköy sular ne zaman gelecek? Başakşehir'de sular ne zaman gelecek?

İSKİ 3 ilçede iki gün boyunca toplam 24 saat su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Sultangazi, Arnavutköy ve Başakşehir'de bazı mahalleleri etkileyen su kesintisinin nedeni Kuzey Marmara Otoyolu projesi ile Fenertepe Kavşağı İnşaatı olarak duyuruldu. İSKİ'den yapılan açıklamada şu bilgiler verildi.

"Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Fenertepe Kavşağı İnşaatı” sahasında, deplasesi sona eren isale hattının mevcut hatta bağlantı çalışmaları yapılacaktır. Bu çalışma nedeniyle;  12 Ocak 2016 Salı günü 10:00 ile 13 Ocak 2016 Çarşamba günü 10:00 saatleri arasında 24 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecek"
 
SU KESİNTİSİ YAŞANAN İLÇELER VE MAHALLELER?
 
Sultangazi İlçesi: Eski Habipler, Habipler, Yayla ve Pirinççi Mahalleleri

Arnavutköy İlçesi: Merkez, Devlet Hastanesi, Boğazköy Mahalleleri ile İstiklal Mahallesi’nin bir kısmı

Başakşehir İlçesi: Kayabaşı Mahallesi, TOKİ Konutları 11. Bölge.
 
İSKİ'DEN ENERJİ KESİNTİSİ KAYNAKLI SU KESİNTİSİ AÇIKLAMASI VAR

Son iki haftadır İstanbul'da pek ilçede meydana gelen enerji kesintileri yüzünden su kesintilerinin yaşandığını belirten İSKİ, bu konuda abonelerini uyardı. İSKİ'den yapılan açıklamada şu bilgiler yer aldı.
'İstanbul’un her noktasına 7 gün 24 saat kesintisiz olarak su sağlayan içmesuyu arıtma tesislerimiz ve terfi merkezlerimiz yüksek güçte elektrik enerjisi ile çalışmaktadır.

Altyapı çalışmaları kapsamında elektrik idaresinin (BEDAŞ ve AYEDAŞ) son günlerde yapmakta olduğu yatırım çalışmaları sebebiyle tesislerimizde zaman zaman enerji kesintileri meydana gelmektedir.

Söz konusu enerji kesintileri sebebiyle mahalle ve cadde bazında İstanbul’un bazı noktalarında zaman zaman su kesintileri yaşanmaktadır. Yaşanan bu kesintiler www.iski.gov.tr adresli web sitemiz üzerinden paylaşılmaktadır.

Kurumumuz ile doğrudan bağlantısı olmayan kesintiler sebebiyle İstanbullardan anlayış bekler, önemle bilgilerinize sunarız.'

Son Güncelleme: 12.01.2016 21:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.