Zeytinburnu ve Fatih'te sular ne zaman gelecek 8 Kasım 2016

Avrasya Tüneli inşaat çalışmaları nedeniyle İstanbul Avrupa Yakası Yenikapı'da bulunan İshale hattı bağlantısı yenileniyor. Salı günü sabah saat 10.00 başlayacak hat yenileme çalışmaları çarşamba günü akşam saatlerine kadar sürecek. Zeytinburnu su kesintisi detayları haberin devamında...

06 Kasım 2016 Pazar 21:51
Zeytinburnu ve Fatih'te sular ne zaman gelecek 8 Kasım 2016






Zeytinburnu ve Fatih'te iki gün sular kesik

Zeytinburnu sular ne zaman gelecek? Fatih Sular ne zaman Gelecek? 9 Kasım 2016

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ, 8 ve 9 Kasım tarihlerinde Zeytinburnu'nun tamamında, Fatih ilçesinin büyük bir bölümünde 48 saat süreyle su verilemeyeceğini duyurdu.


Avrasya Tüneli inşaat çalışmaları sebebiyle, Yenikapı Kennedy Caddesi ile Namık Kemal Caddesi kesişimindeki isale hattının bağlantısı yenilenirken, meydana gelecek olan kesintiler Zeytinburnu'nun tamamını kapsayacak.
Su kesintisi 08 Kasım 2016 Salı günü 10:00 başlayacak, 9 Kasım 2016 Çarşamba günü 16:00'ya kadar devam edecek kesintiler için vatandaşların şimdiden önlem alması isteniyor.

8 Kasım Salı, 9 Kasım Çarşamba günleri Zeytinburnu'nun tamamı su kesintisine maruz kalırken, aynı tarihlerde Fatih ilçesinde su kesintisi olacak mahalleler şunlar:

Cankurtaran, Sultanahmet, Alemdar, Binbirdirek, Küçük Ayasofya, Şehsuvarbey, Muhsine Hatun, Mimar Kemalettin, Katip Kasım, Nişanca, Mesihpaşa, Aksaray, Haseki Sultan, Cerrahpaşa, Kocamustafapaşa, Yedikule, Silivrikapı, Sümbül Efendi ve Mevlanakapı Mahalleleri.
Son Güncelleme: 08.11.2016 06:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.