Bursaspor’u deplasmanda 2-1 yenen sarılacivertliler Bursaspor’a  rövanş maçında kendi evinde 3-0 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası’na veda ettiler.

   Fenerbahçe’den bu kadar.İsmail Kartal ile anca bu kadar olur.Kendi evinde yenilerek kupaya veda edeceksin.İsmail Kartal herhalde bu maçtan sonra sarılacivertli takımı bırakır.

   Elinde süper kadro bulunan bu takımı bu kadar kötü yönetmek te bir beceridir.İsmail Kartal bunu başardı.

   Maça beraberlik için çıkan bir Fenerbahçe.Böyle bir Fenerbahçe’yi yakalayan Bursaspor asla afffetmezdi.Öyle de yaptılar.

   İlk yarıda bir gol yemişsin iş artık tehlikede ikinci yarıya hamle yaparak Bursaspor’u ileriye çıkarmamaya çalışarak başlaman lazım.Nerde ilk yarıdaki Fener aynen devam.Pres yok.Takımda oyuncular birbiri ile anlaşamıyorlar.Emenike ,Gökhan diyaloğu en bariz göstergesi.Bunların üstüne üstlük maç gidiyor gol lazım Hasan Ali Kaldırım’ı yani defansa oyuncu alıyorsun.Sonra da başarı bekle.

   Şenol Hocaya tebrikler.BU maç iki teknik adamı ve açık ara kalite farkını ortaya koydu.Şenol Hoca kalitesini futbol bilgisini açık ara gösterdi.Bursaspor Fenerbahçe’ye futbol dersi verdi.

   Yazdık,yazmaya devam edecez.Fenerbahçe bu seneki kadar kötü yönetilmedi.Oyun anlayışı yok,oyun planları yok,hırsları kalmamış bir takım yarattı İsmail kartal.

   Sahadaki onbire bakıyorsunuz.Bekir olmayacak hatalar yapıyor.Kadlej güya profesyonel.Koyun amatör takıma anca forma giyer.Böyle kolay kart görülürmü.Hala Emenike diye ısrar neden.Bırakın gitsin.Artık benden bu takıma fayda yok diye bas bas bağırıyor.

   Değdi mi.Futbol maçında ve aynı saatlerde oynanan basket maçında yönetim istifa diye tezahüratlar yapıldı.Bence yönetimde artık bırakmalı.

   Bursaspor hakederek eze eze yenerek kupada finalist oldu.

  Tebrikler Bursaspor’a yolun açık olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atakan Dağcı 2015-05-21 23:02:14

çok acımasızca sanki tüm suç ismail kartal' ınmış gibi davranmak, fenerbahçe teknik direktörü olmuş birine fotbol öğretmeye çalışmak ve şenol güneş- ismail kartal gibi anlamsız ve yersiz bir karşılaştırma yaparak cahilliğinizin beyannamesini verdiniz. futboldan anlamıyorsanız burada yazmanıza gerek yok, spor yazarı sıfatınızın da olmadığını düşünüyorum. taraftarımızı gaza getirmek için birtakım mücadeleler vermenize gerek yok

Avatar
mehmet soydan 2015-05-24 02:30:02

bursa bileğinin hakkıyla kazandı fenerli şımarık futbolcular sahada ne yapacağını şaşırdı