Tebrikler potanın kraliçelerine

   Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı 13.şampiyonluğunu kazandı.Potanın kraliçelerini tebrik ediyoruz.Güçlü rakibi Yakın Doğu Üniversitesi’ne seride 3-1’lik üstünlük sağlayan sarı melekler mutlu sona ulaştılar.Bu başarıları ile  sarılacivertli renklere gönül verenlere moral oldular.Fenerbahçe kadın Basketbol Takımı zorlu geçen karşılaşma sonrası 13. kez mutlu sona ulaştılar.Futbol takımının son haftlarda evinde kaybettiği puanlarla kaybettiği şampiyonluğunu unuturur umarız.

  Cengiz Ünder başarılarına devam ediyor

    Bir tebrikte İtalya’daki temsilcimiz Cengiz Ünder’e.İtalya Birinci Futbol Ligi (SeriaA) takımlarından Roma’da forma giyen Cengiz Ünder “En Başarılı Genç Yabancı Oyuncu” ödülünü aldı.İtalya Spor Yazarları Derneği Roma Şubesi (USSI Roma) tarafından bu ödüle layık görülen başarılı futbolcumuzu kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Zira yurt dışına giden oyuncularımız başarılarının devamını getiremeden ülkemize döndüler.Cengiz Ünder'in başarılarına devam ederek daha iyi yerlere geleceğine yürekten inanıyoruz.

   Galatasaray’dan yeni bir rekor

    Galatasaray rekorlarına devam ediyor.Bu sefer farklı bir rekora imza attılar.Şampiyon cimbom lig tarihinde en fazla yenilgiyle şampiyona olan takımı olmayı başardı.Galatasaray bu sezon oynadığı karşılaşmalarda 7 mağlubiyet alarak bu rekora imza attı.Şampiyon Galatasaray en fazla yenilgi alan takım rekorunu da kırarak rekorlar tarihine adını bir kez daha yazdırdı.Rekor kırmada büyük bir beceri sahibi sarıkırmızılılar.Bu başarıda tabii Fatih Terim katkısını unutmamak lazım.Takımın başına geldiği günden bu yana olumlu yönde Galatasaray çok değişti.İnsan iyi ki kebapçıda kavga etmiş demeden kendini alamıyor.Yoksa Galatasaray'ın başına gelmesi uzun zaman alacaktı.

 Fenerbahçe’ye yabancı teknik direktör

   Fenerbahçe yabancı teknik direktör mü geliyor.Bu sezon istediği sonuçları alamayan sarılacivertlilerde teknik direktör konusu merak edilmeye devam ediyor.Genel kurul seçimlerine az bir zaman kala başkan adaylarında teknik direktör arayışları hızlı bir şekilde devam ediyor.

   Başkan adaylarından Ali Koç seçilmesi halinde yabancı teknik direktör ile çalışacağı kulislerde yoğun konuşulmaya başladı.Aldığımız duyumlara göre en kuvvetli aday Red Bull Salzburg’un başarılı teknik direktörü Marco Rose.Fenerbahçe'de Ali Koç ile çok şeyin yeniden değişeceği artık gün yüzü gibi ortada.Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp kişilere asla bağlı değildir.Ama bu kadar zor bir dönemden geçen Fenerbahçe için sayın Ali Koç bir fırsattır.

Beşiktaş’a Demba Ba çalımı

   Bu sezon lig maratonunda istediği sonuçları alamayan siyah beyazlılar da transfer çalışmaları hızla devam ediyor.Bu transferlerde birisi de eski futbolcuları Demba ba olacaktı.Ancak Demba Ba Çin'den gelen cazip teklifi Beşikta'şa tercih etmiş. Beşiktaş’a önce yeşil ışık yakan Demba Ba’nın Çin’deki eski kulübü Shanghai ile yeniden anlaştığı öne sürüldü.Beşiktaş yerine parayı tercih eden Demba Ba’ya ne diyelim başarılar.Beşiktaş gibi başarılı bir kulübümüze de Demba Ba 'dan daha iyi bir futbolcuyu transfer etmek yakışır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.