2018'in En İyi Akıllı Telefonu HUAWEI P20 Pro

HUAWEI P20HUAWEI P20 Pro, Avrupa Donanım Derneği (EHA) tarafından düzenlenen Avrupa Donanım Ödülleri 2018'de 2018'in En İyi Akıllı Telefonu seçildi. Pro, Avrupa Donanım Derneği (EHA) tarafından düzenlenen Avrupa Donanım Ödülleri 2018'de 2018'in En İyi Akıllı Telefonu seçildi.

28 Haziran 2018 Perşembe 11:06
2018'in En İyi Akıllı Telefonu HUAWEI P20 Pro






2018'in En İyi Akıllı Telefonu HUAWEI P20 Pro

HUAWEI Tüketici Ürünleri İş Grubu Cihaz Birimi Başkan Yardımcısı Bruce Lee, dünyanın önde gelen Avrupalı gazeteci ve teknoloji editörleri tarafından verilen ödülün, HUAWEI P20 Pro'nun pazar lideri konumunu güçlendirdiğini belirtti.

HUAWEI P20 Pro, Avrupa Donanım Derneği (EHA) tarafından düzenlenen Avrupa Donanım Ödülleri 2018'de "2018'in En İyi Akıllı Telefonu" seçildi. Avrupa Donanım Ödülleri'nin kazananları, dünyanın dört bir yanından deneyimli teknoloji editörlerinin oylarıyla belirleniyor.

Avrupa Donanım Ödülleri 2018'de; akıllı telefonlar, giyilebilir cihazlar ve bilgisayar bileşenleri dahil olmak üzere, cihaz ve donanım kategorisinde 42 farklı ürün için, 100'den fazla editör tarafından oy kullanıldı.

HUAWEI Tüketici Ürünleri İş Grubu Cihaz Birimi Başkan Yardımcısı Bruce Lee yaptığı açıklamada, "Aldığımız bu ödül, HUAWEI P20 Pro'nun başarısını vurgulaması açısından bir mihenk taşı niteliğinde. Bu başarı, P20 Pro'nun pazardaki konumunu en iyi şekilde yansıtıyor. Böyle bir ödül almaktan heyecan duyuyoruz" dedi.

Avrupa Donanım Derneği Kurucu Ortağı Andrzej Bania ise yaptığı değerlendirmede; "Avrupa'da 22 milyondan fazla okuru bir araya getiren en büyük teknoloji yayınlarının editörleri, piyasadaki en yeni ürünleri değerlendirdikten sonra, HUAWEI P20 Pro'yu 'En İyilerin En İyisi' olarak seçti. Bu da son derece özel bir başarı" dedi.

HUAWEI P20 Pro, profesyonel fotoğraf deneyimi sunmak için dünyanın ilk üç lensli Leica kamera donanıma ve AI (Yapay Zeka) işlemcisine sahip. Akıllı kamera sistemi, olağanüstü gece çekimleri, 5x Hibrid Zoom ve 10x Dijital Zoom özellikleri ile ön plana çıkan akıllı telefon, daha önce de farklı organizasyonlarda prestijli ödüllerin sahibi oldu.
 

Anahtar Kelimeler:
HuaweiHUAWEI P20 Pro
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.