4G’yi büyük ekranda Casper VIA V6x ile karşılayın

Kısa süre önce VIA V6 ile cepte performans, tasarım ve incelik yarışına yeni bir boyut kazandıran Casper, şimdi de büyük ekranda 4G deneyimi yaşamak isteyenler için 5.5 inç HD ekrana sahip VIA V6x’i satışa sundu.

20 Mayıs 2015 Çarşamba 11:44
4G’yi büyük ekranda Casper VIA V6x ile karşılayın






4G’yi büyük ekranda Casper VIA V6x ile karşılayın

Casper’ın yeni akıllı telefonu VIA V6x performans ve tasarımda sınır tanımıyor
 
Türkiye’nin lider bilgisayar üreticisi Casper, VIA serisi altında satışa sunduğu akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekledi. Kısa süre önce VIA V6 ile cepte performans, tasarım ve incelik yarışına yeni bir boyut kazandıran Casper, şimdi de büyük ekranda 4G deneyimi yaşamak isteyenler için 5.5 inç HD ekrana sahip VIA V6x’i satışa sundu. 8.3 mm inceliğindeki metal gövdesi ve arka bölümündeki deri hissi veren kaplamasıyla taşıma kolaylığı sunan VIA V6x, 13 MP kamerası, güçlü işlemcisi ve ulaşılabilir fiyatıyla mobil tutkunlarının gönlünü fethedecek.
 
VIA serisi ile cep telefonu pazarına hızlı bir giriş yapan Casper, günün büyük bir bölümünü mobil olarak geçiren, hızlı, hafif, büyük ekranlı bir telefona terfi etmek isteyenler için VIA V6x’i kullanıcıların beğenisine sundu. İddialı teknik özellikleri 8.3 mm inceliğindeki metal gövdesinde barındıran V6x, 154 gram ağırlığı, arka bölümündeki deri hissi veren kaplamasıyla önceliği tasarımda şıklık olan cep telefonu tutkunlarının da gönlünü fethedecek.

TÜM GÜZELLİKLER ONDA
Ultra ince görüntüsü ile ilk göze hitap eden Casper VIA V6x, etrafını çevreleyen metal gövdesi içerisinde Qualcomm’un 1.2 GHz dört çekirdekli işlemcisi Snapdragon 410’u taşıyor. Cepte performans ihtiyacını güçlü işlemcisinin yanı sıra 2 GB RAM ile perçinleyen VIA V6x, internette, oyun oynarken, film izlerken ya da fotoğraf-video çekerken kullanıcısını yarı yolda bırakmıyor. Son günlerde adından sıkça söz ettiren 4G teknolojisini bugünden üzerinde barındıran ürün, 5.5 inç HD devasa IPS ekranında kullanıcısına 1280 x 720 piksel çözünürlük sunuyor. Büyük ekrana ek olarak güçlü hoparlörüyle mobil eğlence keyfini ikiye katlayan ürün, 178 derece görüş açısıyla aynı anda 2-3 kişinin takip etmesine olanak tanırken; Corning Gorilla Glass 3 ile ekranında hem sağlamlık, hem de hassas dokunmatik sunuyor.

“HİÇ FOTOJENİK DEĞİLİM” BAHANELERİ TARİH OLUYOR
İletişim ve bilgiye ulaşımın yanı sıra günlük hayatta cep telefonundan üst düzey fotoğraf yeteneği isteyen kullanıcılar için 13 mega piksel arka, 5 mega piksel özçekim kameraya sahip olan Casper VIA V6x, “Hiç fotojenik değilim. Lütfen çekme!” bahanelerini de tarihe karıştırıyor. Fotoğraf tutkunlarına cepte kusursuz fotoğraf çekimi elde edebilmeleri için 2.2 diyafram açıklığına sahip merceğe yer veren Casper, ince kasası içerisine yerleştirilen 5 lens ve “Yüz Güzelliği” uygulamasıyla fotoğrafın rötuşlanmasına, sivilcelerin silinmesine, lekelerin giderilmesine ve gözlerin daha parlak hale getirilmesine olanak sağlıyor. Işığın yetersiz olduğu ortamlarda dahi kaliteli fotoğraf-video çekimi gerçekleştiren ürün, güçlü flaşıyla da görüntü kalitesini üst seviyeye çıkartıyor. Casper VIA V6x, 1080p video kaydı sırasında, hareket halinde dahi aynı anda net fotoğraf çekimi yapabiliyor.

MAKSİMUM MOBİLİTE KEYFİ
Dahili 16 GB depolama alanına ek olarak 64 GB’a kadar SD kart desteği sunan Casper VIA V6x, kullanım oranıyla da cömert. İşlemci ve IPS ekranının enerji cimriliğine ek olarak uzun pil ömrüyle de iddialı olan Casper’ın yeni akıllı telefonu, tüm ince detayların düşünülerek hazırlanan zengin kutu içeriği ve KDV dahil 999 TL satış fiyatıyla kullanıcısını mutlu edecek.

Casper VIA V6x Teknik Özellikleri

İşlemci

: 1,2 GHz. 4 Çekirdek Çekirdek Snapdragon 410 İşlemci

İşletim Sistemi

: Android™ 4.4.4

Ekran

: 5.5” IPS HD, 1280x720 Ekran

Bellek

: 2 GB Bellek

Depolama

: 16 GB Hafıza + 64 GB SD Kart desteği

Kamera

: 13 MP Arka Kamera, 5 MP Ön Kamera

Boyut ve Ağırlık

: 156mm x 78mm x 8.3mm, 154 gram

Pil

: 2850 mAh

Bağlantılar

: Bluetooth 4.0, WLAN 802.11 b/g/n, WLAN, Micro USB

Kutu içeriği

: AC Adaptör, USB Kablosu, Mikrofonlu Kulaklık, Ekran Koruyucu Film, 
Ekran Temizleme Bezi, Şeffaf koruma kılıfı


 
Son Güncelleme: 20.05.2015 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.