87 dakikada robot programcısı olmak mümkün

Günümüz üretim süreçlerinde tüm sektörler verimliliği artırmak için hızlı ve kolay uygulanabilir araçlara yöneliyor. Universal Robots, UR+ ve UR Akademi hizmetiyle, sektörün ihtiyaçlarına en optimum çözümü sağlıyor ve bu yönde eğitim veriyor

28 Haziran 2018 Perşembe 11:19
87 dakikada robot programcısı olmak mümkün






87 dakikada robot programcısı olmak mümkün


Universal Robots endüstriyel süreçlerde rekabet avantajı yaratmak için verimliliği artıran kolay uygulanabilir araçlara yönelen tüm sektörlere UR+ ve UR Akademi ile çözüm sağlıyor. İş birliğine dayalı (kolaboratif robot) Cobot firması Universal Robots, robot teknolojisindeki liderliğini müşteri destek hizmetleriyle de sürdürüyor. Ücretsiz çevrimiçi platform UR+ ile robot kurulumunda A’dan Z’ye tüm ihtiyaçları karşılarken, UR Akademi ile iş birliğine dayalı robot (Cobot) kavramını öğrenmek ve robot programcısı olmak isteyenler için ücretsiz bir platform sunuyor.


‘Tak-Çalıştır ve Üretime Başla!’ 

Universal Robots, insan teknoloji etkileşimini daha kolay ve yakın hale getirmesine yardımcı olacak şekilde oluşturduğu UR+ ekosistemi sayesinde otomasyonu herkes için ulaşılabilir hale getiriyor. UR+ ürünleri kolay programlanabilir olması (robot programlama uzmanlığı gerektirmez), esnek konumlandırma ve iş birliğine dayalı yapısı sayesinde endüstride, üniversitelerde, vb. birçok alanda verimli şekilde kullanılabiliyor. Universal Robots son tüketicilere, distribütörlere, sistem entegratörlerine, UR+ ürünlerini geliştirmek ve ticarileştirmek isteyenlere yenilikçi UR+ ‘Tak-Çalıştır ve Üretime Başla!’ uygulaması ile kolay ve hızlı kurulum ve programlama imkanı sağlıyor. Robot Tutucu (gripper) vb. yardımcı ekipmanlar, aksesuarlardan kamera sistemleri ve yazılıma kadar ihtiyaç duyulan her şey UR+ platformunda bulunabiliyor. 


Universal Robots otomasyonu A’dan Z’ye kolaylaştırıyor


Universal Robots’un insan makine iş birliğine dayalı çalışma konsepti ve ileri teknolojisiyle çeşitli endüstri kollarında kullanıcılara önemli avantajlar sağlayan çalışmaları eğitim hizmetlerine de yansıyor. Universal Robots, UR Akademi ile iş birliğine dayalı robot (Cobot) kavramını öğrenmek isteyenler için ücretsiz bir platform sunuyor. UR Akademi’de kolay çevrimiçi eğitim modülleri, etkileşimli simülasyonlar yoluyla uygulamalı öğrenim imkanı sunuyor. UR Akademi, robot programcısı olmak için dünya çapında 130'dan fazla ülkeden katılan 24 binden fazla kullanıcıya sahip. İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca, Çince, Japonca ve Korece olarak 7 dilde sunulan 9 online modül, robot teknolojisi alanında tecrübesi olmayan kullanıcılara dahi önemli bir kolaylık sağlıyor. İlerleyen günlerde Türkçe seçeneğinin de hayata geçirilerek daha fazla kullanıcıya bu imkanın sağlanması planlanıyor. UR Akademi sayesinde sadece 87 dakikada robot programcısı olunabiliyor. Online olarak sunulan eğitime Universal Robots web sayfasından ulaşılabiliyor. https://www.universal-robots.com/academy/

 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.