Ankara'da patlama; Sosyal Medya'ya yasak geldi

Ankara'da 27 vatandaşımızın can verdiği bombalı saldırının ardından BTK sosyal medya sitelerine erişimi engelledi.

13 Mart 2016 Pazar 22:20
Ankara'da patlama; Sosyal Medya'ya yasak geldi






Ankara'da patlama; Sosyal Medya'ya yasak geldi

Ankara'da düzenlenen bombalı saldırının ardından Facebook, Twitter gibi sosyal medya mecralarına erişim yasağı gedirildi.

Daha önce RTÜK'ün koyduğu bombalı saldırı görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin yasağın ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Sosyal Medya sitelerinde saldırı sonrası yaralanan ve hayatını kaybeden vatandaşların görüntülerinin yayınlanmasının ardından harekete geçti.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı'na yapılan başvurunun ardından Facebook ve Twitter gibi sosyal medya sitelerine erişim yasağı konuldu.
Son Güncelleme: 13.03.2016 22:21
Anahtar Kelimeler:
Facebook YasakTwitter Yasak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tahir 2016-03-13 23:00:36

3 bir terör olayı daha oldıu ankarada. daha ne kadar bu olayları izleyeceğiz. artık yeter birilerine dur demenin zamanı gelmedi mi? lütfen teröre dur deyin...