Apple bir taşla iki kuş vurmayı hedefliyor

Mart 2016’da yapılacak olan etkinlikte Apple Watch 2'yi tanıtmaya hazırlanan Apple, aynı etkinlikte İphone 6C'yi de tanıtmayı planlıyor.

10 Aralık 2015 Perşembe 11:42
Apple bir taşla iki kuş vurmayı hedefliyor






Apple, Mart 2016’da yapılacak olan etkinlikte Apple Watch 2‘yi tanıtmaya hazırlanırken, gelen bir habere göre aynı etkinlikte iPhone 6C’nin tanıtılması da söz konusu. Eğer bu haber doğru çıkarsa, etkinliğe iPhone 6C damgasını vurabilir.

Apple‘ın akıllı saati Apple Watch‘un yenilenmiş versiyonu Apple Watch 2‘nin marttaki etkinlikte tanıtılacağı artık bilinen bir gerçek. Şimdilerde Kaliforniyalı şirket bu tanıtıma hazırlanıyor. Ancak gelen haberlere göre, Apple‘ın uzun süredir konuşulan “ucuz” iPhone’u iPhone 6C de aynı etkinlikte tanıtılacak.

Elbette bu haber henüz doğrulanmış değil. Hatırlarsanız daha önce de iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modelleriyle beraber eylülde tanıtılacağı söylenen iPhone 6C, son bir çalımla bu etkinlikte karşımıza çıkmamıştı. Umuyoruz bu defa Apple bizi yanıltmaz ve uzun süredir beklenen iPhone 6C’yi mart ayında karşımıza çıkarır. Böylece biz de, bitmek tükenmek bilmeyen 6C dedikodularından kurtulmuş oluruz…
Son Güncelleme: 10.12.2015 11:46
Anahtar Kelimeler:
AppleIphone 6cApple Watch
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.