Arkadaş bulma uygulaması happn; Haritalı destek geldi 

Dünyada 50 milyon kullanıcıya ulaşan happn'dan yeni özellik: happn "haritalar" ile flörtünüzü bulmak kolaylaştı

19 Haziran 2018 Salı 11:34
Arkadaş bulma uygulaması happn; Haritalı destek geldi 







Arkadaş bulma uygulaması happn; Haritalı destek geldi 

Online tanışma uygulaması happn yolunuzun kesiştiği kişileri bir hafta öncesine kadar karşılaştığınız mekâna tıklayarak bulma imkânı sunan "haritalar" özelliğini duyurdu.


Dünyada Türkiye'nin de dahil olduğu 40 ülkede 50 milyon kişi tarafından kullanılan mobil tanışma uygulaması happn, yenilikçi çözümler sunan yeni özelliği "haritalar"ı duyurdu.

2014 yılında Paris'te kurulan mobil tanışma uygulaması happn, özellikle romantizm arayan şehirli insanlar arasında oldukça popüler hale geldi. Kullanıcıların dışarıda yürürken ya da otobüste gördükleri ve hoşlandıkları kişileri coğrafi konum özelliği kullanarak zaman tünelinde görmelerini sağlayan uygulama şimdi de yepyeni bir özelliğini dünyayla aynı anda Türkiye'de de hayata geçiriyor.

Yeni interaktif haritalama özelliği sayesinde, happn kullanıcıları son yedi gün içinde ziyaret ettikleri yerlerde karşılaştıkları kişileri haritada o lokasyona dokunarak görebilecekler. Bu sayede diyelim ki üç gün önce yolunuzun kesiştiği ve beğendiğiniz kişiyle tekrar karşılaşmadınız. Bu kişinin profiline ulaşmak için artık onunla nerede karşılaştığınızı hatırlamanız yeterli. Harita özelliği sayesinde herhangi bir mekânda son yedi gün içinde karşılaştığınız tüm happn kullanıcılarını görmeniz mümkün. Bu yeni özellik; aynı anda aynı konser, spor karşılaşması ya da kafede bulunan - 250 metrekare alan içinde - ve dolayısıyla ortak ilgi alanlarına sahip happn kullanıcılarının beğendikleri kişileri uygulamada tekrar bulmalarını oldukça kolaylaştırıyor.

Yeni özelliğin lansmanı happn'ın kurucu ortağı ve CEO'su Didier Rappaport'un "happn ekibi için inanılmaz bir başarı" olarak nitelendirdiği gelişme olan uygulamanın dünya çapında 50 milyon kullanıcıya ulaşmasıyla aynı zamana denk geldi.

Yeni özellikle ilgili görüşlerine açıklayan happn CEO'su ve kurucu ortağı Didier Rappaport: "İki insanın yollarının kesişmesi her zaman happn'ın DNA'sının bir parçası olmuştur. Haritalar özelliği ile vaadimizin bir adım ötesine geçtik. Zamanın uçtuğu mekanın ise sabit kaldığı gerçeğinden hareketle,profilleri artık sadece kronolojik sırayla ve gerçek zamanlı olarak değil, aynı zamanda coğrafi konumlarına göre de sıralıyoruz" dedi.

Didier sözlerine şöyle devam etti: "İlkbaharda hayata geçirdiğimiz yeni zaman tüneli kısa sürede kullanıcılar tarafından çok beğenildi, öyle ki uygulamadaki etkileşimler bu dönemden itibaren önemli bir artış gösterdi. Ancak bize göre hala eksiklikler vardı, bunu da yeni haritalar özelliği ile tamamladık. Artık yollarınızın kesiştiği kişileri çok yönlü bir şekilde – ister yeni zaman tünelinde gezerek, isterseniz haritadan mekân seçerek – görebileceksiniz; bu çok beğenileceğini umduğumuz özellik, kullanıcılar için muazzam bir kolaylık sunuyor."

happn, kullanıcılarının ihtiyaçlarını düşünerek sürekli gelişmekte olan bir uygulama. Bu senenin başında, happn, profilleri daha belirgin ve kolay anlaşılır hale getiren yeni zaman tünelini tanıttı. Geçen ay ise, kullanıcılara profillerini gün içinde belirli saatler arasında görünmez yapma imkânı tanıyan ve çalışanlar tarafından mesai saatlerinde oldukça popüler hale gelen yeni 'görünmezlik modu' özelliğini hayata geçirdi.

Yeni harita özelliği, kullanıcılara yollarının kesiştiği kişileri zaman tünelinde göstermek için kullandığı coğrafi konum verilerinin tam olarak aynısını kullanıyor.

Anahtar Kelimeler:
Happn
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.