Audi A3 benzinli mi,dizel mi

Son yıllarda a3 modeline yaptığı yeniliklerle en çok modeller arasına giren Audi A3 yeni çıkarttığı benzinli otomatik aracı ile dizel aracını incelediğimizde.Benzinli araçla dizel araç arasında çok fazla fark olmadığı görülmekte.

23 Kasım 2016 Çarşamba 15:13
Audi A3 benzinli mi,dizel mi






Audi A3 benzinli mi,dizel mi

    Son yıllarda a3 modeline yaptığı yeniliklerle en çok modeller arasına giren Audi A3 yeni çıkarttığı benzinli otomatik aracı ile dizel aracını incelediğimizde.Benzinli araçla dizel araç arasında çok fazla fark olmadığı görülmekte.1.000 cc 116 beygir gücündeki A3 benzinli modeli 200 tork üretmekte.100 km hızlanması da 9,9 sn.Yakıt tüketimine gelince fabrika verilerine göre şehir içinde 5.4 şehir dışında 4 lt yakıt tüketmekte.Fiyatı ise 112.000.TL.den başlıyor.
   A3 1.6 dizel otomatik ise 110 beygir gücünde 250 tork üretiyor.100 km hızlanma 10.7sn.Yine fabrika verilerine göre şehir içinde 4.4 lt,şehir dışında 3.6 lt yakıt tüketiyor.Fiyatı ise 133.000TL’den başlıyor.
   Benzinli araçla deizel araç arasında yakıt bakımından öyle büyük farklılık göstermemekte bunun yanısıra benzinli aracın sessiz motoru ve sürüşü benzinli aracı daha cazip kılmakta.Ayrıca aradaki fiyat farklılığı da unutulmamalı
Anahtar Kelimeler:
AudiA3
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.