BlackBerry, iPhon'u bırakanlara 550 dolar verecek

BlackBerry hızla daralan pazar payını koruyabilmek için çılgın bir kampanya düzenlemeye hazırlıyor. Şirket, iPhone kullanmayı bırakanlara 550 dolar ödeyecek

27 Kasım 2014 Perşembe 16:27
BlackBerry, iPhon'u bırakanlara 550 dolar verecek






BlackBerry, iPhon'u olanlara 1.000 TL verecek

Akıllı telefon piyasasının bir zamanlar en önemli aktörlerinden biri olan Kanada kökenli BlackBerry hızla daralan pazar payını koruyabilmek için çılgın bir kampanya düzenlemeye hazırlıyor.
Cep telefonu devi BlackBerry, kendi telefonunu kullanan ve iPhone'dan vazgeçenlere para veriyor.

BlackBerry, günümüzün en çok çabalayan firmalarından bir tanesi ancak ne yazık ki telefon sektöründe başarınız, sadece çabanızla ölçülmüyor. Düşüş yaşamaya devam eden firma, müşterilerinin ilgisini tekrar çekebilmek için yeni bir değiş tokuş kampanyası başlatıyor. Kampanyanın amacıysa iPhone kullanıcılarını BlackBerry'nin amiral gemisi telefonu Passport'u kullanmaya ikna etmek.

Kampanya kapsamında iPhone 4S, 5C, 5S ve iPhone 6 sahiplerine, telefonlarını teslim etmeleri halinde 550 dolara kadar ödeme yapılıyor. Bunun için kullanıcının bir BlackBerry Passport satın aldığını ispatlaması gerekiyor. Kampanyaya katılma ehliyetine sahip olanlara ödemeleri, Visa ön ödemeli kart üzerinden yapılıyor. Sadece ABD ve Kanada'da sunulan teklif, 1 Aralık'tan önümüzdeki sene 13 Şubat'a kadar geçerli olacak.
Son Güncelleme: 27.11.2014 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.