Casper mobil uygulaması hizmete girdi

- Uygulama sayesinde birden fazla özellik bir yerde toplanarak kullanıcılar için zaman tasarrufu sağlanıyor

09 Ekim 2017 Pazartesi 10:56
Casper mobil uygulaması hizmete girdi






İSTANBUL (AA) - Casper’ın mobil uygulaması, Google Play üzerinden kullanıma sunuldu.

Şirket açıklamasına göre, uygulamada kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak özellikler yer alıyor.

Uygulamada, "Servis Noktaları" sekmesi kullanılarak Casper bünyesindeki tüm yetkili servisler harita üzerinden, kullanıcının lokasyon durumu baz alınarak gösterilebiliyor. Kullanıcılar, isterlerse sokak görünümü sayesinde (Google Street View) yetkili servisleri görüntüleyebiliyor. İstenilen servise, rota çizerek ve otomatik açılan navigasyon özelliği ile kolayca ulaşmak da mümkün. Böylelikle kullanıcılar bayi/servis ararken, zorluk yaşamıyor.

"Ürün Takip" sekmesi ile evde, arabada, otobüste, her yerde telefondan IMEI ya da form numarası ile ürünün teknik servis aşamaları görüntülenebiliyor. Ürün teknik servisten çıkması durumunda kargo durumu hakkında bilgiye anında ulaşılabiliyor. Bu şekilde iki ayrı işlem, tek sayfa üzerinden kontrol edilebilir hale getirildi.

Casper kullanıcıları, uygulamada bulunan "Hata Bildir" sekmesi ile elindeki ürünle ilgili olarak yazılımsal ya da donanımsal anlamda aldığı her türlü hatayı doğrudan Casper’a iletebiliyor. Böylece hiç yorulmadan telefondan tek dokunuşla doğrudan Casper’a ulaşabiliyor.

Kullanıcılar "Cihaz Bilgileri" sekmesi ile telefonun donanımsal durumu; RAM, işlemci kullanımı gibi birçok veriye de ulaşarak telefonunda neler olup bittiği hakkında bilgi sahibi olabiliyor. Uygulamanın diğer önemli özelliklerden biri de, telefona uygun yazılım güncellemelerini denetleyebilme ve güncelleme yapabilme imkanı sunması.

Casper kullanıcıları, "Sıkça Sorulan Sorular" sekmesi ile cihazları hakkında merak ettikleri birçok bilgiye ulaşabiliyor. Kullanıcılar, "Haberler" sekmesi ile Casper’ın ürün inceleme videolarına erişebiliyor, "Ürünler" sekmesi ile Casper e-shop’a kolayca erişip alışveriş yapabiliyor.

Son Güncelleme: 09.10.2017 11:12
Anahtar Kelimeler:
Casper
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.