Cep telefonuna video indirme programı, TubeMate

Adroid işletim sistemine sahip cep telefonlarında vide indirmek ve bunları saklamak isteyenler için TubaMate oldukça ideal

25 Ekim 2014 Cumartesi 00:38
Cep telefonuna video indirme programı, TubeMate






Cep telefonuna video indirme programı 


Cep video indirme, cep telefonu video indirme, video indirme programı, TubeMate 

İnternet bağlantı hızları ADSL ile yarışan cep telefonları artan depolama alanlarıyla birlikte özel videolar için cazip birer araç haline geldi. Cep telefonlarına internetten video indirmek, indirdiği videoları arşivlemek isteyenler ya paralı programlara yönelmek, ya da güvensiz bol reklam uygulamalı programları tercih etmek zorunda kalıyor. Adroid işletim sistemine sahip cep telefonlarında vide indirmek ve bunları saklamak isteyenler için TubaMate oldukça ideal gibi duruyor. Hemen hemen tüm internet mecralarından facebook gibi sosyal medya sitelerinden rahatlıkla video indrirebilen TubeMate, video canavarları için oldukça ideal gibi duruyor.
Android bir ceptelefonu veya tablet kullananlar için TubeMate Android 2.3 ve üstü tüm versiyonlarda sorunsuz olarak çalışıyor,

TUBEMATE İNDİRMEK İÇİN

Android için video indirme programını edinmek oldukça kolay. Uygulamanın resmi web sitesi tubamate.net, bu adresten cep telefonunuza rahatlıkla indirebilirsiniz.

İnternet sitesine cihazınızın web tarayıcısı ile girmeniz gerekiyor. Siteye girdiğiniz zaman SlideME Market, Opera Mobile Store vb. bağlantılarını göreceksiniz. Bu bağlantılardan birisine tıklayıp cihazınıza kolayca indirebilirsiniz.

TubeMate Uygulamasını Kurma

TubeMate uygulamasını cihazınıza indirdiğinizde “.apk” uzantılı bir dosya gelecek. Ona tıklayın, çalıştırın ve “Yükle” butonuna tıklayın. Daha sonra uygulamayı açın ve yine gereken onaylamaları verdiğiniz TubeMate Android video indirme programı çalışmış olacak.
TubeMate Kullanımı


İsminin hakkını veren TubeMate, YouTube, Facebook, Dailymotion, MetaCafe, Vimeo ve daha aklımıza gelmeyen bir çok video sitesinden indirme yapabiliyor. Android video indirme uygulaması olarak kurduğunuz TubeMate’i tarayıcı olarak da kullanabiliyorsunuz.

TubeMate, bünyesinde önceden tanımlanmış video izleyip indirme işlemi yapabileceğiniz internet sitelerinin kısayollarını bulundurmaktadır. Bu internet sitelerini görmek için uygulamanın sağ üst köşesinde, TubeMate logosunun hemen solundaki üç çizgi simgesine tıklamanız gerekiyor.

TUBEMATE İLE VİDEO NASIL İNDİRİLİR?


Android video indirme Uygulaması ile video indirme işlemi oldukça basit. İstediğiniz internet sitesine girip videoyu oynatmanız gerekiyor. Eğer uygulama tarafından o site ve video destekleniyorsa, ekranın üst tarafında yeşil renkli bir "ok" simgesi çıkacaktır.

İndirmeye başlatmak için bu yeşil ok işaretine tıklamanız gerekiyor. Tıkladıktan sonra popup penceresi açılıyor. Açılan pencerede hem izleyebileceğiniz hem de cihazınıza indirebileceğiniz çözünürlükler karşınıza geliyor. Bu çözünürlüklerden birisini seçip hemen indirebilir veyahut izleyebilirsiniz.

VİDEO İNDİRME HIZINIZI ARTIRABİLİRSİNİZ

Uygulama istediğiniz videoları parçalayıp cihazınıza indirdiği için normal Android tarayıcıalrdan daha hızlı hareket etmektedir. TubeMate ne kadar hızlı olursa olsun büyük boyutlu videolar için daha fazla hızlı olmasını bizde isteriz.

Eğer sizde TubeMate Android video indirme programının hızını arttırmak isterseniz ekranın sağ üst bölümünedki üç nokta simgesine dokunun ve sonrasında “Tercihler” seçeneğine basın.

Son Güncelleme: 18.05.2018 19:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yaren 2014-12-17 15:55:53

çok hoş

Avatar
ali kamil yaylalı 2015-04-06 21:56:22

Güzel video klip ücretsiz indir program

Avatar
fatih 2015-05-07 10:03:15

guzel