Facebook Rooms ile chat odalarını geri getiriyor

Facebook Rooms uygulaması ile internet efsanesi chat odalarını yeniden canlandırıyor. Facebook Rooms'ta gerçek kimliklerini gizleyerek sohbet odaları açmak mümkün olacak..

26 Ekim 2014 Pazar 03:54
Facebook Rooms ile chat odalarını geri getiriyor






Facebook Rooms ile chat odalarını geri getiriyor


İnternet'i 'Chat' canlandıran bir zamanların ünlü sitelerine özenen Facebook, Rooms uygulamasının test sürecini tamamlayarak kullanıcıların yüklemesine izin verdi.

1990'lı yılların ilk sosyal mecraları olarak bilinen ünlü sohbet odalarına benzeyen Rooms belli konularda kullanıcıların isimlerini gizlemeye de izin veren yenilik olarak tanıtılsa da, özünde klasik 'Chat' var.
Şimdiyik cep telefonlarında çalışan Rooms uygulamasının önümüzdeki günlerde bilgisayarlarda yer alıp almayacağı henüz net değil.

Twitter ile Facebook'un son aylarda hızla azalan kullanıcı profilini yeniden canlandırmayı hedefleyen online chat kanalları için endişeler de yok değil. ABD'li internet haber siteleri Facebook sohbet odalarının borsalar için manüplatif organize hareketleri tetikleyebileceğini, şiddeti kışkırtan küçük hücrelerin Facebook üzerinden örgütlenebileceği uyarısında bulunuyor.

USAToday Gazetesi Facebook Rooms için android ve PC sistemleri için ayrı sürümlerinin planlandığını duyurdu. Aynı gazete Facebook Rooms uygulamasını gereğinden fazla liberal olmakla eleştirdi.

Sadece davetiye ile katılınabilinen sohbet odalarını oluşturan kullanıcılar, buradaki kuralları da kendileri belirliyor.

Facebook tarafından kullanıma sunulan yeni uygulama, şu an için sadece iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda çalışıyor.
Son Güncelleme: 26.10.2014 03:06
Anahtar Kelimeler:
Facebook Rooms Chat Odası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.