Ford Cargo Arıza Tespit Cihazı – Ağır Vasıta Oto Arıza Tespit Cihazı

Son teknolojiler kullanılarak üretilen arıza tespit cihazları, elektronik sistemlerle donatılmış bu araçlarda arızaları net olarak tespit ediyor.

17 Mayıs 2018 Perşembe 02:58
Ford Cargo Arıza Tespit Cihazı – Ağır Vasıta Oto Arıza Tespit Cihazı






Ford Cargo Arıza Tespit Cihazı – Ağır Vasıta Oto Arıza Tespit Cihazı

Euro 4, euro 5 ve euro 6 normlarıyla üretilmiş ve elektronik kontrol üniteleri olan araçlarda arıza teşhis ve tamirleri arıza tespit cihazlarıyla yapılıyor. Son teknolojiler kullanılarak üretilen arıza tespit cihazları, elektronik sistemlerle donatılmış bu araçlarda arızaları net olarak tespit ediyor. Arızanın hangi nedenle meydana geldiğini ve nasıl tamir edileceğini gösteriyor. Yetkili servislerde ve oto tamirhanelerinde artık arıza teşhisi elektronik

Ama bu ortak cihazlar orijinal cihazlar kadar fonksiyonel değildir ve hatalı veya yanlış arıza teşhisi de yapmaktadır. Servis ve tamirhaneler dışında araç sahipleri de bu cihazlarla kolaylıkla arıza tespiti yapabilir. Metadiag firması olarak ağır vasıta arıza tespit cihazı, iş makinası arıza tespit cihazı ve binek arıza tespit cihazları üretiyoruz ve müşterilerimize teknik destek de sağlıyoruz. Arıza tespiti için cihazla birlikte bir de bilgisayara ihtiyaç vardır. Cihaz aracın motor beynine bağlanıyor ve beyinde bulunan arıza kodları yanında açıklamalarıyla ekrana düşüyor. Cihazla arıza ışıkları söndürülüyor ama arıza ışığı tekrar yanarsa arızanın devam ettiği anlaşılıyor ve tamir için servise götürülmesi gerekiyor. 

Son Güncelleme: 05.03.2019 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.