GTA V satış rekorlarını alt üst etti

Video oyun platformunda çılgınlık boyutuna ulaşat GTA V 6 milyar dolarlık satışla inanılması güç bir rekora imza attı.

09 Nisan 2018 Pazartesi 15:15
GTA V satış rekorlarını alt üst etti






GTA V satış rekorlarını alt üst etti

Kendi türünün en iyi oyunları arasında yer aldı. 2013 yılında serinin ilk versiyonu milyonlarca kişi tarafından satın alındı. Bugün video oyun dünyasında tek bir versiyon en ünlü sinema filmlerini, dizilerini, kitap ve animasyonları tek başına geçti. 90 milyon adetlik satışla 6 milyar dolarlık hasılat elde etti.

Grand Theft Auto V ne kadar sattı? Serinin en yeni oyununun ulaştığı satış rakamları ve elde ettiği hasılat dudak uçuklatacak cinsten

Grand Theft Auto V (GTA V) rekor kırmaya doyamıyor. 2013 yılının Eylül ayında piyasaya sürülen GTA V, geride bıraktığı beş yılın sonunda tüm zamanların en çok satılan video oyunu unvanını elde etti.

Hepsi bu kadar da değil... GTA V'in ulaştığı satış rakamlarına, bugüne ne kadar bir film, ne bir kitap ne de bir albüm ulaşabilmiş değil. An itibariyle dünya genelindeki satış rakamı 90 milyon adeti geçen GTA V, bu satışlardan ise 6 milyar dolarlık bir hasılat elde etti.

Serinin yeni oyununun çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi olmadığı düşünülürse, GTA V’in bundan sonraki zaman içerisinde satış adedini üç haneli rakamlara taşıması kimseyi şaşırtmayacaktır.
 

Anahtar Kelimeler:
GTA V
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.