iPhone 6 Türkiye'den talep topluyor

GSM şirketlerinin dışında iPhone Türkiye satış fiyatı da resmiyet kazandı. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, Türkiye’de ön siparişe sunuldu.

19 Eylül 2014 Cuma 23:34
iPhone 6 Türkiye'den talep topluyor






iPhone 6 Türkiye'den talep topluyor


Apple’ın yeni oyuncağı iPhone 6 Türkiye'de satış için talep toplamaya başladı. Bu arada GSM şirketlerinin dışında iPhone Türkiye satış fiyatı da resmiyet kazandı. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, Türkiye’de ön siparişe sunuldu.

İPHONE 6 SATAN MAĞAZALAR

Apple henüz kendi web sitesi üzerinden ön sipariş almaya başlamasa da, Bimeks, Teknosa, Gold ve Vatan, Türkiye garantili iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için ön sipariş topluyor.

Bugünden başlayarak ön sipariş edilen iPhone 6'lar, 26 Eylül’den itibaren sahiplerine ulaştırılacak. Ne yazık ki ön sipariş verenlere hediye, indirim veya herhangi bir avantaj sunulmuyor.

GSM operatörleri cephesinden henüz telefonu 26 Eylül’de satışa sunacakları dışında hiçbir ses çıkmadı. Avea, Turkcell ve Vodafone’un kontratlı iPhone 6 tekliflerini 26 Eylül’de duyuracağını tahmin ediyoruz.

iPhone 6 fiyatlarını hatırlatmak gerekirse; 16 GB’lık iPhone 6 2349 TL, aynı depolama kapasiteli iPhone 6 Plus ise 2649 TL. Her kapasite artışında, cihazın fiyatına 300 TL ekleniyor.
Son Güncelleme: 19.09.2014 23:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.