İşte Dünyanın en güvenli motosikleti

Alman otomotiv devi BMW devrilmeyen bir motosiklet üretti.

13 Ekim 2016 Perşembe 14:55
İşte Dünyanın en güvenli motosikleti






Alman otomotiv devi BMW devrilmeyen bir motosiklet üretti.

Alman otomotiv devi BMW'den göz alan bir tasarıma sahip konsepti, BMW Grubu tarafından Salı günü Kaliforniya'da tanıtıldı. BMW Motorrad Vision Next 100 ismindeki motosiklet tasarımının yanında üstün özellikleriyle görenleri bir hayli şaşırttı. Görünüşü, yapısı ve çizgileri itibariyle görenleri geleceğe götüren araç, güvenlik gereçlerine ihtiyaç duyulmadan kullanılabiliyor.

‘Dünyanın en güvenli motosikleti’ olarak adlandırılan ‘Motorrad Vision Next 100’, sahip olduğu denge mekanizması sayesinde hiçbir koşulda devrilmiyor. BMW’nin 1923 yılında imal ettiği ve zamanının en önemli modelleri arasında yer alan R32 modeli baz alınarak geliştirilen motosiklet, son derece fütüristik tasarıma ve özelliklere sahip. Sanal gerçekliğin de ön plana çıktığı motosikleti kullanırken üstün güvenlik önlemleri sayesinde özel gözlüğü takarak kaska ihtiyaç duymadan yolculuk yapmak mümkün.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.