Samsung Galaxy Note 7'yi tarihe gömüyor

Samsung Electronics Co., Galaxy Note 7 modeli akıllı telefonların üretimini sonlandırıyor..

12 Ekim 2016 Çarşamba 08:18
Samsung Galaxy Note 7'yi tarihe gömüyor






Samsung Electronics Co., Galaxy Note 7 modeli akıllı telefonların üretimini sonlandıracağını açıkladı. Güney Kore'nin en büyük şirketi, pillerin yandığına ilişkin şikayetlerin devam etmesi ardından sorunlu modelin üretimini sonlandırma kararı aldı.Aslında alınan son kararla Galaxy Note 7'nin tarihe gömülmesi, Samsung'un sadece Çin'de değil, diğer tüm ülkelerde de olumsuz etkilenmesi ve diğer telefonlarının satışlarının düşmesi anlamını taşıyor olabilir. Henüz geri çağırma aşamasındayken bile, Samsung'un telefon satşları Hong Kong'da yüzde 30 oranında düştü. Buna bu yıl en çok satan telefon olan Galaxy S7 Edge de dahildi.

Gelen raporlar net bir bilgi içermese de, Samsung'un satışlarının bazı ülkelerde yüzde 80'e kadar düşüş gösterdiğine işaret ediyor. Müşterilerin çoğu ise, sebep olarak Galaxy Note 7 fiyaskosunu ve medyadaki negatif etkisini gösteriyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.