Şarjı en uzun giden telefon

Çinli teknoloiji devi Gionee, Marathon M3 seri telefonu 3G açıkken tam 33 gün bekleme süresine sahip. Çünkü bataryası MAH cinsinden 5 bin MAH olarak ilan edildi.

06 Kasım 2014 Perşembe 20:50
Şarjı en uzun giden telefon






Şarjı en uzun giden telefon
 

Akıllı telefonlarda şarj problemine çözüm bulamayan ünlü markalara Çin'den kötü haber. Çinli teknoloiji devi Gionee, Marathon M3 seri telefonu 3G açıkken tam 33 gün bekleme süresine sahip. Çünkü bataryası MAH cinsinden 5 bin MAH olarak ilan edildi.

ÇİN'DE PİYASAYA SÜRÜLÜYOR

Bataryası yüksek değere sahip olan telefonlar, günümüzde diğer birçok telefondan rahatlıkla ayrılmayı başarabiliyor. 3 bin küsürlük modeler, 4 bin küsürlük modeller derken şimdi de karşımızda tam 5000mAh batarya değerine sahip bir telefon modeli var.

Çinli Gionee, Marathon M3 isimli akıllı telefon modelini resmen duyurdu. Bu telefonun en çok dikkat çeken tarafı, 5 bin mAh bataryaya sahip olması. Kağıt üzerinde baktığımızda, bu bataryanın tek şarj ile 3 günlük kullanım ömrü sunması muhtemel. Firma, bu telefonun 3G'deyken 32 saate varan konuşma süresi, 33 günlük de bekleme süresi sunduğunu belirtiyor.

Cihazın diğer özelliklerine bakacak olursak:

Android 4.4 KitKat işletim sistemi

5 inç 720p, IPS LCD ekran

10.4mm kalınlık, 180 gram ağırlık

MediaTek MT6582 çipsetinde 1.3GHz değerde 4 çekirdekli işlemci

1GB RAM

8GB dahili hafıza + microSD ile 128GB'a kadar destek

720p çekim yapabilen 8MP ana kamera, 2MP ön kamera

Çift sim kart desteği

Şu an Hindistan'da siyah ve beyaz renk seçenekleriyle satışta olan telefon, 210 dolar fiyat etiketine sahip.

Bakalım bu tip telefonlar resmi olarak ülkemizde de satılacak mı...

Son Güncelleme: 30.12.2023 01:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.