Şimdi Digitürk Dünyasına Adım Atmanın Tam Zamanı

Şimdi Digitürk Dünyasına Adım Atmanın Tam Zamanı

08 Ekim 2014 Çarşamba 22:34
Şimdi Digitürk Dünyasına Adım Atmanın Tam Zamanı








Şimdi Digitürk Dünyasına Adım Atmanın Tam Zamanı

Digitürk, ülkemizin en önde gelen dijital yayın sağlayıcısı olarak bilinmektedir. Milyonlarca aboneye sahip olan Digitürk’ün hedef kitlesi, her geçen gün daha da büyümektedir. Ülkemizdeki diğer dijital yayın sağlayıcılarıyla karşılaştırıldığında Digitürk’ün ne kadar kaliteli ve büyük bir marka olduğunu anlamak hiç de zor değil. Hatta dünyada hizmet sunan birçok kaliteli markadan bile daha iyi durumda olduğunu söyleyebiliriz. Digitürk, her yaştan televizyon tutkununa özel yayınlarıyla kısa süre içerisinde büyük yol kat etmiştir. Çocuklardan yetişkinlere kadar inanılmaz bir izleyici potansiyeli bulunan Digitürk’ün hizmetleri, sadece televizyonla da sınırlı değil. İnternet üzerinden televizyon yayınlarına erişmek isteyen kullanıcılar da Digitürk hizmetlerinden yararlanabilmektedirler.
Digitürk Play olarak tanımlanan internet hizmeti, kullanıcılara sanal ortamda tv keyfi sunmakta.

Digitürk Play, internet ortamında oldukça bilinen bir sistem haline gelmiş durumda. Çağımızın internet ve teknoloji çağı olarak kabul edilmesi, bu tür sistemlere olan ihtiyacı daha da arttırıyor. Digitürk Play, günden güne internet kullanıcılarının radarına daha fazla giriyor, diyebiliriz. Normal Digitürk kullanıcıları da çeşitli kampanyalar ve hediyeler doğrultusunda Digitürk Play hizmetlerinden yararlanabiliyorlar. Digitürk, normal aboneleri için belirli bir deneme süresi öngörmektedir. Bu da abonelerin Digitürk Play sistemi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasına yarıyor. Digitürk Play kullanıcıları, canlı yayınlanan maçları dahi internetten izleyebiliyorlar. Digitürk kullanıcıları, zaman zaman evde ya da sabit bir ortamda bulunmadıklarında maçları kaçırmış oluyorlardı. İşte bu sorunu tamamen ortadan kaldıran sistemin adı Digitürk Play. İnternet bağlantısının olduğu her yerde Lig Tv kanallarını izleme şansı elde eden kullanıcılar, bu sayede izlemek istedikleri maçları asla kaçırmamış oluyorlar. Digitürk Lig Tv kanallarını izleme şansına sahip olan kullanıcılar, aynı anda tek bir hesaptan giriş yapmak zorundadırlar. Tamamen güvenlik amaçlı olan bu sistem sayesinde herhangi bir kasma ya da donma olmadan maçları izleyebilmek mümkün.

Digitürk Lig Tv kanalları, Digitürk’ün en çok ilgi çeken kanalları arasında yer almakta. Spor keyfini her yerde ve her daim yaşamak isteyen Digitürk kullanıcıları, Digitürk Lig Tv kanalları sayesinde spor keyfinden asla mahrum kalmıyorlar. Televizyondan ya da Digitürk Play yoluyla internetten izlenebilen Digitürk Lig Tv kanalları, özellikle futbol tutkunları tarafından yoğun ilgi görmektedir. Başta 4 büyükler olmak üzere çeşitli takımların taraftarı olan kişiler, Digitürk Lig Tv kanalları sayesinde tuttukları takımın nefes kesen tüm mücadelelerini canlı olarak seyredebiliyorlar. Özellikle 4 büyüklerin kendi aralarında oynadığı maçlar, neredeyse tüm futbol tutkunları tarafından merakla izleniyor. Lig sonuna yaklaştıkça şampiyonluk şansı olan ekiplerin mücadelesi ise izleyicilere daha büyük bir heyecan yaşatıyor. Bu heyecanı öncesi, esnası ve sonrasıyla Digitürk Lig Tv kanallarından yaşamak mümkün.

Digitürk, sunduğu tüm hizmetlerle gelişmiş bir kaliteye sahip. Digitürk üyelik avantajları, bu kaliteden yararlanmak isteyenleri bekliyor. Digitürk üyelik koşullarına bakıldığında oldukça avantajlı olduğu görülmekte. Üstelik kullanıcılarına 7/24 hizmet veren Digitürk, bu hizmeti özel sürpriz ve kampanyalarıyla da taçlandırıyor. Siz de biran önce Digitürk üyelik avantajlarından yararlanmalı ve bu özel dünyanın bir parçası olmalısınız. Yüzlerce kanal arasında dilediğinizi izleyebilecek, ailenizle ve sevdiklerinizle güzel vakit geçirebileceksiniz. Bunun için tek yapmanız gereken internetten ya da Digitürk üyelik servislerinden yararlanmak. Bu hizmetleri kullanarak Digitürk üyesi olabilir ve size özel kampanya ve avantajlardan biran önce yararlanabilirsiniz. Digitürk dünyasının bir parçası olduğunuz zaman kendinizi çok mutlu ve şanslı hissedeceğinizden hiç mi hiç şüpheniz olmasın. Dijital yayın sektörünün lideri olan Digitürk’ün bir parçası olmak son derece önemli.

 

Son Güncelleme: 08.10.2014 22:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.