Spam mailler için Gmail'den ilaç gibi uygulama

Spam maillere karşı savaş açan dünyanın en büyük e-posta sunucularından Gmail önemli bir yeniliğe imza attı.

08 Ağustos 2014 Cuma 07:03
Spam mailler için Gmail'den  ilaç gibi uygulama






Spam mailler için Gmail'den  ilaç gibi uygulama

İstenmeyen e-postalardan kurtulmanın yolları, spam e-postalardan kurtulmak için

Spam maillere karşı savaş açan dünyanın en büyük e-posta sunucularından Gmail önemli bir yeniliğe imza attı.
Google, internet kullanıcılarının en büyük sorunlarından istenmeyen e-postalara (spam) karşı yeni bir düzenlemeye gitti. Artık istenmeyen e-postalardan tek bir tıkla kurtulmak mümkün!

E-posta yoluyla bir şekilde bizlere ulaşan ürün ve servis tanıtımları, kampanya bilgilendirmeleri yıllardır hayatlarımızda ve artık bunlara ‘istenmeyen e-postalar’ diyoruz. Halihazırda bu e-postaları engellemek için üçüncü parti filtreleme servisleri ve eklentiler var ancak, hiçbiri sorunu tamamen çözmüyor.

Google, iş başa düştü diyerek, istenmeyen e-postalarla ilgili yeni bir düzenlemeyi hayata geçirdi. Bundan böyle Google, Gmail hesabınıza gelen istenmeyen e-postalara ‘abonelikten çık’ tuşu ekleyecek.

Çoğu istenmeyen e-postada ‘abonelikten çık’  tuşu yer alıyor fakat çoğunlukla çok küçük fontlarla yazılıyor ve e-postanın sonunda konumlandırılıyor. Google’ın yeni düzenlemesiyle, bu ardı arkası kesilmez ilginizi çekmeyen tanıtım ve kampanyalardan kökten kurtulabileceksiniz.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.