Süper Ay canlı izle: Super ay görüntüleri canlı izle

Süper Ay görüntüleri astronomi meraklılarını ekran başına kilitledi. NASA'nın ay konusundaki uzman bilim insanları Süper Ay görüntülerini canlı yayında analiz ediyor.

14 Kasım 2016 Pazartesi 23:05
Süper Ay canlı izle: Super ay görüntüleri canlı izle






Süper Ay canlı izle: Super ay görüntüleri canlı izle

Bu gece tüm dünya, 68 yılda bir meydana gelen gökyüzü olayına tanık oluyor. Ay, normalden çıplak gözle kat kat daha büyük görünecek. Bu görsel şöleni canlı olarak teleskoplarden izlemek için NASA'nın aktif hale getirdiği internet teleskopu şu an yayında..

Youtube üzerinden izlenen görüntüleri aynı anda binlerce kişi izliyor.

Uzay meraklılarının buluştuğu görsel şölende, ay hakkında bilmediğimiz pek çok konu hakkında detaylı açıklamalar da var..,

SÜPER AY NEDİR

Süper Ay, Dünya'nın uydusu Ay'ın gezegenimize en yakın konuma geldiği anda meydana gelen olaya deniliyor.
Dünya'nın uydusu Ay'ın gezegenimize en yakın konuma geldiği anda meydana gelen Süper Ay, bu gece gökyüzünde sıradışı bir görüntüye sahne oluyor. Peki Süper Ay Türkiye'de ne zaman gözlemlenecek? Süper Ay'ı izlemek için ne yapmak gerekir? İşte Süper Ay ile ilgili bilmeniz gereken her şey.

Süper Ay 2034 yılına kadar bir daha gözlemlenemeyecek. Zira bu tarihe kadar Ay gezegenimize bir daha bu kadar yakın bir noktaya gelmeyecek.
Son Güncelleme: 15.11.2016 00:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.