Türk Telekom Fiber internet yalanı vatandaşı kızdırdı

TTnet, Avea birleşmesinin ardından Türk Telekom markası ile çekilen ilk reklam filmlerinden biri olan Fiber İnternet temalı kampanya tartışmalara neden oldu. Galata Kulesi'nin kullanıldığı filme bölgede oturanlar tepkili. Fiber internet nerede?

13 Şubat 2016 Cumartesi 16:04
Türk Telekom Fiber internet yalanı vatandaşı kızdırdı






Türk Telekom Fiber internet yalanı vatandaşı kızdırdı

Türk TelekomTT Net, Avea
birleşmesinin ardından başlattığı Fiber reklamının çekildiği mekanlarda fiber altyapısının yıllardır kurulmadığı ortaya çıktı.
Son reklam filminde ünlü futbolcu Sneijder, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen şarkıcı Hadise'yi de kullanan Türk Telekom'un TV reklamlarında öne çıkardığı Galata Kulesi ve çevresinde, hatta kulenin bulunduğu Beyoğlu'nun büyük bölümünde fiber internet alt yapısının yıllardır hiç kurulmadığını söyleyen vatandaşlar 'Ne zaman fiber internet için başvursak yatırımlar sürüyor diyorlar, 7 - 8 yıldır bizi oyalıyorlar' diyerek durumu özetledi.


REKLAM FİLMİNE ESNAF TA TEPKİ GÖSTERDİ

Türk Telekom Fiber İnternet reklam filminde öne çıkan Galata Kulesi çevresinde bulunan esnaflar da duruma tepkili. Hatta kulenin hemen yakınıda bulunan Superonline yetkili satıcısı da 'Malesef bizim şirkete de alt yapı için izin vermemişler, Türk Telekom reklam filmini görünce müşterilerimizden gelip soranlar oluyor. Fakat bu bölgede ne fiber var ne de kablolu ADSL seçeneği dışında başka bir alt yapı. Sanırım görsel açıdan bu bölgeyi uygun gördüler' yorumunu yapıyor.

Türk Telekom'un daha önceki fiber internet reklam filminde yer alan Karadeniz, Doğu Anadolu, İç Anadolu gibi bölgelerde ise durum daha da vahim. Kent merkezleri içinde yeni kurulan siteler dışında çok nadir alanlarda fiber internet alt yapısı bulunuyor.

Prodüksüyonu Kala Film tarafından yapılan, Cemal Alpan ve Serter Tırmık'ın yönetmenliğini üstlendiği Türk Telekom Fiber İnternet reklam filmi Jingle Jackson'un bir zamanlar efsane olan müziği kullanılmıştı.
Son Güncelleme: 13.02.2016 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.