Twitter'da dolar sorgulayan Türk kullanıcılar sistemi çökertiyor

Sosyal medyanın vazgeçilmez mecrası Twitter'da Türk kullanıcıların dolar sorgusu sistemin çökmesine neden oldu..

11 Nisan 2018 Çarşamba 17:26
Twitter'da dolar sorgulayan Türk kullanıcılar sistemi çökertiyor






Twitter'da dolar sorgulayan Türk kullanıcılar sistemi çökertiyor

Türkiye'den twitter'a girenlerin yaptığı 'Dolar' sorgusu sistemde kaynağı belli olmayan bir açığı harekete geçirerek çökmesine neden oluyor. Twitter yeni açığın uzun süredir varlığını kabul etti, nedenini araştırdığını duyurdu.

İLGİNÇ HATAYA ÇÖZÜM ARANIYOR

Twitter’da bir hayli ilginç bir hataya rastlandı. Türkçe ‘dolar’ kelimesi aratıldığında, kullanıcılar sosyal ağın çöktüğünde görülen uyarı mesajıyla karşılaşıyor.

Söz konusu hata, kullanıcılar yalnızca Twitter’ın web sürümünde bu aramayı yaptıklarında yaşanıyor ve "Teknik bir sorun var. Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz" uyarısı ortaya çıkıyor.

Telefon ve tabletlerde meydana gelmeyen bu hata, aslında Twitter’ı çökertmiyor. Kullanıcılar bu mesajın üzerine başka bir arama yaparak sosyal ağı kullanmaya devam edebiliyorlar.

Twitter’ın kullanıcılardan gelen bilgiler ve çıkan haberlerin ardından hatayı kademeli olarak düzelttiği görülüyor.

Söz konusu hatanın neden kaynaklandığı bilinmezken, Twitter konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.