UFO'lar ilk kez bu kadar yaklaştı: Havada uçakla çarpıştı

UFO'lar ilk kez bir uçağa çarpma mesafesine kadar yaklaştı. Rus savaş uçağının kanat kameralarına yansıyan görüntü büyük merak uyandırdı.

26 Temmuz 2016 Salı 13:37
UFO'lar ilk kez bu kadar yaklaştı: Havada uçakla çarpıştı






UFO'lar ilk kez bu kadar yaklaştı: Havada uçakla çarpıştı

Son Dakika Haber, Suudi Arabistan'a inen UFO'nun görüntülerinin hemen ardından bu kez de Rusya'dan gelen görüntüler büyük merak uyandırdı. Bir Rus savaş uçağının kanatlarında bulunan kamera tarafından kaydedilen görüntü şimdiye kadar çekilen en yakın UFO görüntüsü olarak tarihe geçerken, iki tanımsız cisim 60 bin fit yükseklikte pilotlara korku dolu anlar yaşattı.



Rus hava kuvvetleri tarafından yayınlanan görüntülerde iki UFO'nun hızla gelerek uçağın motor kısmının üstünden oldukça yakın bir mesafeden geçtiği görülüyor. Kısa sürede yüz binlerce insanın izlediği Rus savaş uçağı tarafından çekilen ufo görüntüsü dünyanın çeşitli bölgelerinden art arda gelen ve oldukça merak uyandıran ufo görüntülerinden biri halini aldı.

14 Temmuz tarihinde Youtube’ye eklenen videoda açıkça görülüyor ki, Rus savaş uçağının dışına monte edilen kamera ile ne olduğu belirsiz cisimlerin görüntüleri kaydedildi.

Bir çok ufolog bu videonun dünya dışı uygarlıkların var olduğuna bir işaret olduğunu iddia ediyor.

Rusya’nın Kursk bölgesinde 60,000 fit yükseklikte uçan Rus savaş uçağının dışına monte edilen on-board kamera tarafından çekilen görüntüler.
653" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/o2J9oGjF6H8" frameborder="0" allowfullscreen>
Anahtar Kelimeler:
HaberSon Dakika HaberUFO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.