World of Warcraft filminin on milyon oyuncusu var

Bir zamanlar dünya çapında yaklaşık 10 milyon oyuncusu bulunan çevrimiçi oyun World of Warcraft'ın aynı adlı film uyarlamasına ait ilk fragman hayranlarıyla buluştu.

07 Kasım 2015 Cumartesi 09:09






World of Warcraft filminin on milyon oyuncusu var


Dünya genelinde gençler arasında oldukça yaygın bir oyun olarak bilinen World of Warcraft'ın filmine ait ilk tanıtım bölümü yayınlandı. Bir zamanlar dünya çapında yaklaşık 10 milyon oyuncusu bulunan çevrimiçi oyun World of Warcraft'ın aynı adlı film uyarlamasına ait ilk fragman izleyiciyle buluştu.



EFSANE BİLGİSAYAR OYUNU FİLM OLDU

Blizzard Entertainment tarafından ilk olarak 1994 yılında geliştirilen ve 3 gerçek zamanlı strateji oyunu, bir de çevrimiçi devasa rol yapma oyunu olarak halen günümüzde büyük bir oyuncu kitlesi bulunan efsanevi bilgisayar oyunu Warcraft, film olarak beyaz perdede yerini alıyor.

Bir zamanlar dünya çapında yaklaşık 10 milyon oyuncusu bulunan çevrimiçi oyun Worl of Warcraft evreninde geçen filmde oyuncuların yakından tanıdığı Durotan ve Anduin Lothar olacak. Orklarla insanlar arasındaki mücadeleyi konu alan filmde Sir Anduin Lothar’ı Vikings dizisinden tanıdığımız Travis Fimmel canlandırıyor. Orkların ana karakteri olan sürgündeki Frostwolf klanının şefi Durotan, ailesini ve halkını Gölge Konsülü’nden kurtarmak için savaş veriyor. Durotan’ı ise son olarak Fantastik Dörtlü filminde rol alan Tobby Kebbell canlandırıyor.

Filmin gösterime gireceği tarih, Yıldız Savaşları serisinin 7. filmi olan Güç Uyanıyor'la çakışmaması için Haziran ayına ertelendiği öğrenildi. Film 6 Haziran 2016'da izleyiciyle buluşacak.


World of Warcraft film, World of Warcraft fragman
Son Güncelleme: 07.11.2015 09:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.