Yandex.Türkiye'nin yeni COO'su Milena Djuričić

Milena Djuričić, Yandex.Türkiye’de Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı (COO) olarak görevine başladı

08 Eylül 2014 Pazartesi 18:34
Yandex.Türkiye'nin yeni COO'su Milena Djuričić






2007’den bu yana Google bünyesinde çeşitli görevler üstlenen ve en son Doubleclick’in Bölgesel Müdürü olarak kariyerine devam eden Milena Djuričić, Eylül 2014 itibarıyla Yandex.Türkiye’de COO pozisyonunda göreve başladı.

Milena Djuričić, Yandex.Türkiye’de Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı (COO) olarak görevine başladı. Sırbistan’ın Belgrad kentinde doğan ve eğitim gören Djuričić’in internet sektöründe, geniş bir yelpazede ve uluslararası çapta tecrübesi bulunuyor.

2007 yılında Google bünyesinde çalışmaya başlayana kadar, kurucu ortağı olduğu BT şirketinde girişimcilik tecrübesi de edinen Djuričić, Google’da YouTube’un gelişmekte olan pazarlarda gelir getiren bir modele dönüştürülmesinden, çeşitli ülkelerde arama motorunun lanse edilmesine ve 5 adet ülke temsilciliğine kadar pek çok operasyon ve projeyi yönetti. Djuričić, 2013 yılından bu yana ise yine Google bünyesinde bulunan ve otomatize reklam satınalma alanında hizmet veren DoubleClick’in Bölgesel Başkanı olarak görev alıyordu.

Son Güncelleme: 08.09.2014 18:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
özhan eden 2014-09-09 07:46:02

Solhan da çocuk intiharı