Trabzon’da kazanan çıkmadı

   Fenerbahçe zorlu Trabzon deplasmanından bir puanla dönüyor.Maç öncesi takım kadroları açıklandığında Aykut Hoca’dan sürpriz isimlerin kadroda yer aldığını gördük.

   Hasan Ali Kaldırım defans bloğunun önünde orta sahada  oyunda yer aldı.Skrtel,Neto sakatlığında Mehmet Topal defan blokunun ortasında oynarken Hasan Ali Kaldırım,Souza,Dirar,Aatıf orta alanda yer aldılar.

   llk bakışta Fenerbahçe önce defansı sağlam tutup rakibe pozisyon vermemek, gol yememek ve yakaladığı pozisyonlarla öne geçmek üzere bir oyun kurgusu ile sahada yer aldılar.İlk yarı boyunca da gerçekten Trabzonspor’a gol pozisyonu vermediler.

   İleride baskılı bir oyun oynayarak Trabzonspor’un ileri çıkmasına engel oldular.İlk yarı boyunca Trabzonspor deplasmanda,Fenerbahçe evinde gibi bir oyun izledik.

   Ancak Rıza Hoca ikinci yarı başında sihirli bir değnek ile oyuna adeta müdahale ederek oyunun seyrini değiştirdi.İlk yarıdaki Trabzonspor gitti yerine pas yapan rakip alana daha fazla giden ve gol arayan Trabzonspor geldi.Bunun en büyük nedeni Rıza Hoca’nın oyunda Yusuf, Sosa değişikliği oldu.

   Trabzonspor Sosa’nın oyuna girmesi ile Fenerbahçe’nin ilk yarıdaki kurduğu oyun sistemini adeta çökertti.Ve Burak ile golü de buldular.

   Golden sonra hamle sırası Aykut Hocaya geldi.Aykut Hoca’da oyuna Elif,Valbuena,Soldado ile üç değişiklik hakkını da kullandı.Bu değişikliklerden sonra oyunun tekrar hakimi Fenerbahçe oldu.Ve Souza ile beraberlik golünü buldular.

  Bu akşam Fenerbahçe iyi futbol oynadı.Gol yollarında da elinden geleni yaptılar.Özellikle Elif Elmas ileride bu takımın değişmez oyuncusu olacağını gösterdi.

   Bir sözümüz de Trabzonspor taraftarına.İlk defa bir Trabzonspor, Fenerbahçe maçını keyifle izledik.Taraftarın oyun boyunca takımlarına olan destekleri, centilmence bir maç izlenmesi keyif verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.