ADANASPOR ANTALYA YOLCUSU

PTT 1.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
ADANASPOR ANTALYA YOLCUSU






PTT 1. Lig’de hafta sonu Denizlispor ile karşılaşacak olan Adanaspor yarın yapacağı antrenmanın ardından havayolu ile maçın oynanacağı Antalya’ya gidecek.
Denizli Atatürk Stadı’nın bakımda olması nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda oynanacak olan müsabaka saat 19.00’da başlayacak. Takımın başında teknik sorumlu olarak Eyüp Arın çıkacak.
Salı gününden bu yana hazırlıklarını Osman Yereşen Tesislerinde sürdüren takımda hafif sakatlığı bulunan Tiago’nun durumu maç saatinde belli olacak.
Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, zorlu maça iyi hazırlandıklarını ve Antalya’dan puanla dönmek istediklerini söyledi.
Rakiplerinin hafta içinde yönetim ve teknik direktör değişikliği yaptığını hatırlatan Arın, "Her iki takımda kazanmak isteyecektir. Maçın Antalya’da olması bizim için avantaj olabilir. Sahaya oyuncularımın elinden gelen mücadeleyi göstereceğini inanıyorum. Maçın bitiş düdüğü ile sevinen taraf olmak istiyoruz" dedi.
Öte yandan, sakatlığı atlatan Fabiano takımla çalışmalara başladı. Antrenman eksiği bulunan siyahi oyuncunun takım seviyesine ulaşması için bir süre daha ekstra çalışmalar yapacağı belirtildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.